29 / 03 / 2024

kırklareli projeleri

kırklareli projeleri

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kırklareli'nde yol yapım çalışmalarına devam ediliyor!

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeni Sanayi Sitesi’nde başlatılan çalışmalar devam ediyor. 80 metre ve 120 metre 600’lük büzler ile yapılan yağmur suyu kanalı çalışmanın sonuna gelindi.

Kırklareli'nin sorunları tartışıldı!

Kırklareli'nin sorunları tartışıldı. Kırklareli'de Kırklareli Belediye Başkanlığı, TMMOB ve de Kırklareli Kent Konseyi tarafından " Kentsel Planlamaya Bakış ve Kırklareli Sorunları " adlı panel düzenlendi.

Kırklareli'nin imar sorunları tartışıldı!

31 Ekim 2014 Cuma Günü saat 13.00'da Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlenen panelde, Kırklareli'nin birçok sorunu masaya yatırıldı. Açılış konuşmasını TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Erol Özkan yaptı.

Kentsel planlama bakış ve Kırklareli sorunları konuşuldu!

Kentsel planlama bakış ve Kırklareli sorunları konuşuldu. Baştarafı Sayfa 1'ele Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Kentsel Planlamaya Bakış Ve Kırklareli Sorunları" saat 13.00'da başladı.

Gürel Koşdemir: Kırklareli Kavaklı'ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Kırklareli Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir Kırklareli Kavaklı Beldesi'nde arıtma, kanalizasyon ve su şebeke hattı gibi önemli yatırımlar başlatılıyor. Kavaklı'da artık projeler sırasıyla hayata geçirilecek

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde son durum!

2014 yılında ihaleye çıkan ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağı açıklanan Kırklareli Devlet Hastanesi'nin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen devir teslimi hala yapılmadı. Bölge halkı ise hastane açılışının tarihini merakla beklemeye başladı.

Kırklareli'nde Mayıs ayında 622 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Mayıs ayı konut satım verilerini açıkladı. TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bu ay içinde Kırklareli'nde 622 konut satıldı.

Kırklareli Kıyıköy'deki kaçak yapılar yıkıldı!

Karadeniz'e kıyısı bulunan Kırklareli Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde SİT alanında ruhsatsız ve kaçak yapılar belediye ekiplerince yıkıldı. Yapı sahipleri ile görevliler arasında çıkan tartışma jandarma ekiplerince önlendi.

Kırklareli'nin ulaşım sorunu mecliste!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kırklareli’ne Atatürk Evi inşa edilecek!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin çehresini değiştirecek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Kesimoğlu’nun Kırklareli’ne kazandıracağı projeleden birisi de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını yaptırmak.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Türkiye’deki konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti!

TÜİK verilerine göre, Nisan ayında satılan 630 konut ile Kırklareli, Türkiye’de en çok konut satışı yapılan iller arasında 33’üncü sırada yer aldı. Verilere göre Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti.

Kırklareli Merkez'de 12.5 milyon TL'ye satılık otel!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli Merkez İlçesi'nde yer alan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kırklareli Babaeski'de 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli, Babaeski İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'de 2 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi yakınına yapılmakta olan, Kredi Yurtlar Kurumu ’na ait 2 bin kişilik yurt binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

kırklareli projeleri Haberi

kırklareli projeleri

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Başarmak için yola çıkanlar asla yorulmazlar” diyen Mehmet Siyam Kesimoğlu, uçağı olan ama havalimanı bulunmayın, garı olan ama treni bulunmayan Kırklareli’ni anlattı. 


“Kırıkkale” ile karıştırılmayan bir Kırklareli yaratacaklarını dile getiren Kesimoğlu, Kırklareli’nin kabuğunu çatlatması için kente kurumsal bir kimlik kazandırma gayretinde olduklarını belirterek, “Bunun için ortak aklı kullanarak sağlıklı büyümek istiyoruz. Biz bu kentin kabuğunu kırarak tüm Türkiye’de tanınacak bir kent haline getirme konusunda çalışıyoruz ve bu kabuğu kıracağız’’ dedi.

“Başarmak için yola çıkanlar asla yorulmazlar”


Sayın Kesimoğlu, şuan Kırklareli’nin mevcut durumu ve yapacağınız çalışmalar ile ilgili bilgi verir misiniz? 


Edirne 90 küsur yıl Osmanlı’ya başkentlik yapmış. Tekirdağ; denizi var, sanayisi var. Bize oranla ilerideler. Biz biraz güdük kalmışız. Bizim bu kabuğumuzu çatlatmamız lazım. Bu kente kurumsal...