29 / 03 / 2024

 Kırklareli sağlık kompleksi inşaatı

 Kırklareli sağlık kompleksi inşaatı

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

Bergama'da sağlık kompleksi inşa edilecek!

İzmir'in Bergama ilçesinde inşa edilecek sağlık kompleksi için düğmeye basıldı. Kompleksin ihalesinden sonra inşaat çalışmaları başlayacak.

Kırklareli’nde sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Rönesans Holding'ten 4,3 milyar dolarlık sağlık kompleksi yatırımı!

Rönesans Holding, Kamu Özel İş Birliği modeli kapsamında 2020 yılına kadar 4,3 milyar dolarlık yatırımla 3,2 milyon metrekare büyüklüğünde sağlık kompleksleri inşa etmiş olacak.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Kırklareli'de sağlık yatırımları hızlanacak!

Kırklareli'de  yapılması planlanan sağlık yatırımları ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. Yatırımlar ile ilgili bölgelerde değerlendirmelerde bulunuldu.

Denizli'ye yeni sağlık kompleksi!

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Aydın'a yeni sağlık kompleksi!

Aydın'da 20 yıldır atıl vaziyette olan YİMPAŞ A.Ş. binası, 27 milyon liralık yatırımla sağlık kompleksi olarak kente kazandırılıyor.

 Kırklareli sağlık kompleksi inşaatı Haberi

 Kırklareli sağlık kompleksi inşaatı

Kırklareli’nde inşa edilecek sağlık kompleksi için düğmeye basıldı. Milliyet'te yer alan habere göre; Kırklareli Valisi Osman Bilgin, ihale süreci tamamlanarak yaklaşık 17 bin metrekare alan üzerine 2 blok olarak inşa edilecek Yeni Sağlık Kompleksi'nin 6 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi (ASM), 112 Acil Sağlık Hizmetleri Birimi (ASHİB), Halk Sağlığı Laboratuvarı, Toplum Sağlığı Merkezi, İdari Hizmet Binası, konferans salonu, personel ve destek hizmetleri, kreş ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi binaları ile vatandaşlara hizmet vereceğini söyledi. 

Bilgin, "Sağlıkta  bu önemli yatırımı ilimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmaz üzere, Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca , Milletvekili  Selahattin Minsolmaz'a ve emeği geçen herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı...