18 / 04 / 2024

kırlangıç evler satışa çıktı mı 2022

kırlangıç evler satışa çıktı mı 2022

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte projede son durum...

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat'ta teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Otec Tower İncek'te 1+1'ler satışa çıktı! Yeni proje!

Otec Tower İncek projesindeki 1+1 evler satışa sunuldu. Peki Otec Tower İncek'te konut fiyatları ne kadar? 1+1 evler kaç metrekare? İşte Otec Tower İncek ile ilgili merak edilenler...

TOKİ 11 ilde 69 arsayı yüzde 35 peşinat 48 ay vadeyle satışa çıkardı! İller peş peşe sıralandı; Ankara, İstanbul, İzmir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 ildeki 69 arsayı açık artırmayla satışa sunduğunu duyurdu.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Tual Gölyaka 2. Kısım satışa çıktı! Vade farksız 60 ay taksit fırsatı!

Emlak Konut GYO ve Dağ Holding tarafından hayata geçirilen Tual Gölyaka Projesi vade farksız 60 ay taksit seçenekleri ile satışa çıktı.

İçinde kiracı olan evler artık satışa çıkarılamayacak! İşte yeni düzen satış güncellemesi

İçinde kiracı olan evler yeni satış güncellemesi ile satışa çıkacak. Yeni satış düzenlemesine göre içinde kiracı olan evler satışa çıkarılmayacak! İşte detaylar...

TOKİ 30 ildeki 235 iş yerini satışa çıkardı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Ankara, İstanbul, İzmir'in de yer aldığı 30 şehirde toplamda 235 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı.

kırlangıç evler satışa çıktı mı 2022 Haberi

kırlangıç evler satışa çıktı mı 2022

İstanbullular için yeni konut projeleri hayata geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi için de düğmeye bastı. Projede 505 adet konut yer alacak.

KİPTAŞ Gürpınar projesi Kırlangıç Evler adıyla yükselecek. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirilecek olan proje 42 milyon 204 bin TL'ye mal olacak.

505 adet konut ve 20 adet ticari ünite

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan Kırlangıç Evler projesi İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 0 ada 4185 parsel üzerinde inşa edilecek.

Arsa alanı 16 bin 110 metrekare olarak belirlenen Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinin inşaat alanı da 83 bin 464 metrekare.

Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...
 

Gürpınar Kırlangıç Evler projesinde 505 adet konut ve 20 adet ticari ünite bulunuyor. Proje kapsamındaki B1,...