20 / 04 / 2024

kırsal dönüşüm nedir

kırsal dönüşüm nedir

Karesi Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan kırsal dönüşümde kullanılması planlanan TİP Projelerin tanıtımı düzenlenen basın toplantısı ile gerçekleştirildi.

İzmir'de kırsal dönüşüme destek artıyor!

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında İzmir'deki 144 projeye verilecek hibe miktarının 2006’dan bu yana verilen desteğin 3 katma ulaştığı belirtildi.

İdris Güllüce kırsal dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu tarafından tertip edilen '2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler' konulu toplantıya konuk oldu.

Kırsal dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kırsal alanlardaki sorunlu alanların belirlenip, sağlıklı ve de yaşanabilir hale getirilmesi amacıyla yeniden yapılmasına kırsal dönüşüm deniyor. Peki, kırsal dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kırsal dönüşümde pilot bölgeler!

Kırsal dönüşüm projelerine ilk olarak pilot bölge olarak seçilen yerlerde başlanması planlanıyor. Peki, kırsal dönüşümde pilot bölgeler neler? İşte, kırsal dönüşümde pilot bölgeler!

Kırsal Dönüşüm Çalıştayı geçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen “ Kırsal Dönüşüm Çalıştayı ” İlbank Ankara Macunköy sosyal tesislerinde yapıldı.

Kırsal dönüşüm başlıyor!

Köylerde yapılacak konut ve yapıları devlet ihaleyle müteahhitlere verecek, vatandaş borçlandırılacak. Ayrıca yeni evler için 30 yerine 10 ailenin onay vermesi yetecek.

Kırsal Dönüşüm Çalıştayı yapıldı!

İller Bankası A.Ş. ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen Kırsal Dönüşüm Çalıştayı 10 Ocak tarihinde İLBANK Ankara Macunköy Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Çevre Bakanlığı Kırsal Dönüşüm Çalıştayı düzenliyor!

Çevre Bakanlığı ilgili kuruluşu İller Bankası ile 10 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 09.30’da İlbank Ankara Macunköy Sosyal Tesisleri’nde “ Kırsal Dönüşüm Çalıştayı ” düzenleyecek.

Kırsal dönüşümde pilot köyler 2014!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, kırsal alanda yaşam kalitesinin yükseltilmesi için yapılacak dönüşüm kapsamında pilot köyler belirlendi. Bakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan açıklamada kırsal dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi ver

Kırsal dönüşümde köyde oturanlara kira yardımı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümün ardından kırsal alanda yapılacak dönüşüm projelerinde köylülere de kira yardımı yapacak. Köydeki vatandaş da kenttekiler kadar kira yardımı alacak.

Kırsal dönüşüm hangi köylerde uygulanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kırsal alanda yaşam kalitesini yükseltmek için kırsal dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda pilot köyler belirlendi...

Kırsal dönüşümün pilot köyleri belirlendi!

Kırsal dönüşümde pilot köyler belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kırsal alanda yaşam kalitesini yükseltmek için kırsal dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda pilot köyler belirledi.

Kırsal dönüşümde pilot köyler belirlendi!

Kırsal dönüşümde pilot köyler belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kırsal alanda yaşam kalitesini yükseltmek için kırsal dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda pilot köyler belirledi.

Kırsal dönüşüm nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesinin köy ve kırsal alanlarda da uygulanması planlanıyor. Peki, kırsal dönüşüm nedir? Kırsal dönüşüm projesi nasıl uygulanacak?

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Almahdı El Mrayed tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm nedir, kentsel dönüşüm nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm, bir bölgenin riskli yapıların yerine yeni ve dayanıklı yapıların inşa edilmesine denir. Bu ifade, belirli bir süreçten oluşur ve süreçte bazı kurallara uyulması gerekir. Peki kentsel dönüşüm nedir ve kentsel dönüşüm nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm hakkındaki detaylar...

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Tunç Soyer: İzmir’de 248 hektarlık alanda dönüşüm seferberliğine hız verdik!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim depreminden sonra kısa zaman içerisinde mucizeler yarattıklarına dikkat çekerek, "İzmir’de 248 hektarlık alanda yürüttüğümüz büyük dönüşüm seferberliğine hız verdik" dedi.

kırsal dönüşüm nedir Haberi

kırsal dönüşüm nedir

Karesi Belediyesi hazırlattığı TİP Projelerle kırsal dönüşüm hazırlığına başladı. Düzenlenen Proje tanıtım toplantısına Daire Müdürleri Başkan yardımcıları, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Balıkesir Şube Başkanı Burak Sezginsoy ve Mimar Çiğdem Eşim'de katıldı. Projenin tanıtımını yapan Karesi İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu "Projemizi bir kaç gün önce meclisten oy birliği ile onaylanarak geçti. Amacımız şehrin dinamiklerini harekete geçirmek, kırsal mahallelerde daha iyi yaşanabilir alanlar oluşturmak. Birlikte çalıştığımız Burak bey ve Çiğdem hanım Bu projeyi hazırladılar. Görüşmeyi yaptığımız arkadaşlarla birlikte fark ettik ki kentsel dönüşüm sadece il ve ilçe merkezlerinde konutlarda olmuyor. Kentsel dönüşüm avantajları ile birlikte yeni oluşturulan 6360 sayılı belediye kanunun bize sağladığı bazı avantajlar var TİP projelerde özellikle. Kırsaldaki evler için TİP proje çalışması yaptık. Amacımız kentsel dönüşümü kırsal...