20 / 04 / 2024

kırşehir konut sektörü

kırşehir konut sektörü

Ülkede ve Kırşehir’de yaşanan ekonomideki durgunluğa rağmen, bölgede konut satışları düşmüyor. Kriz, Kırşehir'den ev almayı engellemiyor.

Kırşehir'de Eylül'de 397 konut satıldı!

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz 2016 yılında satılan konutları açıkladı. Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Kırıkkale ve Aksaray’ın bağlı bulunduğu TÜİK Bölge Müdürü öz, Kırşehir’de 397 konutun satıldığını söyledi.

Kırşehir'de konut satışları hız kesti!

Kırşehir'de inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan parlak dönem piyasalardaki durgunluk sonucu zor günler yaşamaya başladı.

Kırşehir'de emlak sektörü hareketli!

Geçtiğimiz yıl emlak piyasasındaki satışların bu yıl gerçekleşmediği konut satışlarında faiz oranlarının düşürülmesiyle piyasada canlılığın artması beklenirken, konut satışları artış gösteriyor.

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Konut sektörünün başı kayıt dışı konaklamalarla dertte! Günlük kiralık evlerin ekonomiye zararı 10 milyar lirayı aştı

Turist sayısında yüzde 24 artış olmasına rağmen, konaklamaların yüzde 19'unun kiralık evlerde yapılması konut sektörünü olumsuz etkilerken, ekonomiye zararı yıllık 10 milyar lirayı aştı...

Deprem konut sektörünü de etkiledi! Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremler, konut sektörünü de etkiliyor. Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!  

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

TOKİ Kırşehir projesiyle tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir projesiyle tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor...

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

TOKİ Kırşehir projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kırşehir 2023 projesi detayları...

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

TOKİ Kırşehir Mucur’da 253 ucuz sosyal konut!

Vatandaşın taksitle ev sahibi olabileceği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Mucur Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı’nda 240 taksitle sosyal konut!

Beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları yeni açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

TOKİ Kırşehir Akpınar’da 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Akpınar Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

TOKİ Kırşehir Merkez’de 285 ucuz sosyal konut!

Vatandaşın merakla beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi 2022 detayları belli oldu. Peki, TOKİ Kırşehir Merkez Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

kırşehir konut sektörü Haberi

kırşehir konut sektörü

Son aylarda ülkemiz genelinde olduğu gibi Kırşehir’de piyasalarda yaşanan olumsuzluk artarak devam ederken, konut satışında düşüşün yaşanmaması dikkat çekiyor. Geçtiğimiz 2016 yılının Ocak ayında 324 konut satılırken, bu yıl aynı dönemde satılan konut sayısı 273’e düştü. Ancak buna rağmen bu rakamın çevre illere göre yüksek olduğu bildirildi. Kırşehir’de yaşanan ekonomik kriz başta küçük esnaf ve sanatkarları olmak üzere her kesimi yakından etkiliyor. Günlerde doğru dürüst satış yapamayan, hatta siftahsız günler geçiren esnaf ve sanatkarlar “Kırşehir’de küçük esnaf ve sanatkar günden güne kötü bir duruma geliyor. Bırakın kendi masrafımızı karşılamayı işyerimizin masrafını bile karşılayamıyoruz. Ne çalıştırdığımız elemanın parasını verebiliyoruz, ne de SGK primlerini ödeyebiliyoruz. Siftahsız günler yaşıyoruz. Piyasalarda bu durum devam ederse, pek çok kişi kapısına kilit vurmak zorunda kalacak....