26 / 04 / 2024

kırşehir milli emlak satılık arsa

kırşehir milli emlak satılık arsa

Kırşehir'e bağlı Merkez Toklumen Merkez Mahallesi'nde ve Akçaağıl Köyü'nde bulunan 2 arsa Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılacak. Satışa çıkarılacak arsaların ihalesi, 28 Nisan'da yapılacak.

Milli Emlak o ildeki 52 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırşehir Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan 52 adet Hazine taşınmazını 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar ve fiyatlar...

Kırıkkale Milli Emlak taksitle 2 arsa satıyor! 21 milyon 807 bin TL'ye!

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Yahşihan İlçesi, Yeşilvadi Mahallesi'nde yer alan 2 arsyı taksitle satışa sunuyor...

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

Kırşehir Merkez'de 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Merkez İlçesi'ndeki arsa ve kireç fabrikasını ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek....

Kırşehir Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 27 Mart'ta yapılacak...

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Kırşehir'de 2016'da 4 bin 169 konut satıldı!

Kırşehir'de sürekli iş yapamamaktan şikayet eden müteahhit ve emlakçıların yaşadığı sıkıntı verilerle de ortaya konuldu. 2016 yılı Aralık ayında, 2015 yılına göre konut satışları artış gösterdi.

Kırşehir'de yapı izni yüzde 14.0 arttı!

Kırşehir'de emlak piyasası ile inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen, yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü yüzde 14,0 arttı.

Kırşehir’de emlak sektörü hareketlenecek mi?

Kırşehir’de bir yıldır durgun olan ve ülkemizde yaşanan olaylarla birlikte yaprak kımıldamaz haldeki emlak piyasası faiz indirimi ve desteklerle umutlanırken, şehrimizde emlakçılar alım ya da satımlarda henüz bir kıpırdanmanın olmamasından dertli…

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, emlak vergisi birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs'ta sona ermesi nedeniyle mükelleflere uyarıda bulundu.

Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi tamamlandı!

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, yapımı tamamlanan Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi binasının ikinci yarıyla birlikte hizmete gireceğini açıkladı.

Kırşehir'de konut fiyatlarında istikrar sağlandı!

Kırşehir'de satım-alım ile kiralama noktasında emlakta ne gerileme, ne de ilerleme olmadı. Genel seçimlerin ardından piyasanın her yönden canlanmasıyla emlakta da canlanma beklenirken, Kırşehir'de emlak fiyatlarında istikrarlı bir gidiş söz konusu.

kırşehir milli emlak satılık arsa Haberi

kırşehir milli emlak satılık arsa

1. Merkez'e bağlı Toklumen Merkez Mahallesi'nde bulunan 471 metrekare arsa satılacak. İhale 28 Nisan 2008 saat 09.00'da yapılacak. Satışa çıkarılan arsanın tahmini bedeli 2 bin 700 YTL, geçici teminat bedeli ise 540 bin YTL olarak belirlendi.


2. Merkez'e bağlı Akçaağıl Köyü'nde 2 bin 345 metrekare arsa satılacak. İhaleye çıkarılan arsadan tahmini bedel olarak 1.300 YTL, geçici teminat bedeli olarak ise 260 YTL alınacak. İhale, 28 Nisan 2008 saat 08.30'da yapılacak.


Detaylı bilgi için: