29 / 03 / 2024

Kırşehir Üniversitesi kampüs inşaatı

Kırşehir Üniversitesi kampüs inşaatı

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

5 soruda TOKİ Kırşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırşehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı! İşte Kırşehir TOKİ evlerinde merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları.

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

Kırşehir Mucur'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kırşehir İli, Mucur ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

Kırşehir Kaman'da işletmecisinden kiranın yarısını alan iş yeri sahibi örnek oldu!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Kırşehir Kındam TOKİ kura sonucu 7 Mayıs 2019 kazananlar listesi!

Kırşehir Kındam TOKİ kura sonucu noter huzurunda açıklanıyor. 250 aile ev sahibi oluyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ kura sonucu 7 Mayıs 2019 kazananlar listesi...

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Üniversitesi kampüs inşaatı Haberi

Kırşehir Üniversitesi kampüs inşaatı

Kırşehir'de yaşayan 70 yaşındaki hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs ve cami kazandırılıyor. Marşap, Ahi Evran Üniversitesi Camisi ve İslami İlimler Fakültesi inşaatlarını inceledi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Marşap, üniversite yetkilileriyle inşaat alanına giderek incelemelerde bulundu. Marşap, "Ben gelin sandığı yapardım. Sonradan Merzifon’dan bir arkadaş geldi. Ceviz ağacı alıyordu ve İstanbul'a götürerek kaplama yapıyordu. Onunla konuşarak anlaştık. Ben ona ağaç alırdım. Ağacı o kullanırdı, dalını bana verirdi. Onunla iki sene çalıştım ve o arkadaşın sanatını öğrendim. Sonra bu işe kendim başladım. Eskiden mobilyalar hep ceviz ağacından olurdu. Ben bu mobilya işi nasıl yapılır iyice öğrenip para kazanmaya başladım. Sonra Allah yardım etti ve kaynımla Aydın'da bir arsa aldık. O zamanlar o arsa iyi...