28 / 03 / 2024

kırşehir yatırım

kırşehir yatırım

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Milletvekili adayları ve İl Başkanı Mustafa Kendirli ile yapılan görüşmeler sonrasında müsteşar Demir, yeni yatırım müjdeleri verdi.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Avci tarafından kuruldu.

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Ukrayna Parlamentosu'ndan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasını onay!

Ukrayna Parlamentosu, Türkiye Cumhuriyeti ve Ukrayna arasında imzalanmış olan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasına onay verdi.

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Haşmet Kürüm hacizlere karşı mal varlığını tanıdıklarına mı devretti?

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Haşmet Kürüm, Türkiye ve yurtdışındaki 33 bankadan 1.5 milyar TL kredi çekti. Kürüm'ün olası hacizlere karşı kumpas kurduğu, mal varlıklarını eşine, kuzenine, çalışanlarına devrettiği ortaya çıktı. 

AB vatandaşları Kırım ve Sivastopol'dan emlak alamıyor!

Avrupa Birliği (AB) vatandaşları veya şirketleri, Kırım ve Sivastopol'dan emlak alamıyor ve bu bölgelerdeki şirketlere finansal hizmet sağlayamıyor.

Ankara Büyükşehir ihalelerinde yüksek kırım yaşanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları, Youtube kanalı ve ABB TV’den canlı şekilde yayınladığı ihalelerde yüksek kırım rekorları kırılıyor.

Herson’da Kırım Tatarları için konut inşa ediliyor!

Kiev Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere, Herson’da Kırım Tatarları için inşa edilen konutlardaki çalışmaların zor şartlara rağmen devam ettiğini belirtti...

kırşehir yatırım Haberi

kırşehir yatırım

Savunma Sanayi Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir, Kırşehir’de yaptığı incelemelerin ardından yeni yatırımların müjdesini verdi.

Yapılan ziyaretlerden sonra Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Milletvekili adayları ve İl Başkanı Mustafa Kendirli ile yapılan görüşmeler sonrasında müsteşar Demir, yeni yatırım müjdeleri verdi.

Savunma Sanayi Müsteşarı Demir, Kırşehir’e bin kişilik Astsubay Meslek Yüksekokulunun kurulması için çalışma başlatacaklarını açıkladı. Müsteşar Demir’den destek isteyen Kırşehir heyeti, Petlas Lastik A.Ş.,’ye 75 milyonluk yeni yatırımın yapılacağını ifade etti. Yapılan inceleme ve istişareler sonrasında Cacabey Uzay Palnetaryumu’nun açılması girişimlerinin başlatıldığı, Kırşehir’de Petlas Lastik A.Ş.,’de bin kişilik yeni istihdam alanının açılacağı, müjdesi de...