29 / 03 / 2024

Kısıkköy mobilya sektörü

Kısıkköy mobilya sektörü

İzmir'de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her cebe uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy, özel üretimleri ile de dikkat çekiyor.

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Mobilya sektörü ihracatta rekora koşuyor! Hedef 10 milyar dolar!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, ”Yılın ilk 7 ayında 4,5 milyar dolarlık ihracat yaptık. Dünya sıralamasında 36’dan 11’inci sıraya çıktık. İthalat yapmadan dışarıya ürün satan sektörüz” dedi.

Konut sitesi aidatlarına asgari ücret oranında artış kapıda! Tesis yönetim sektörü tepkili!

Asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük yükselişin, apartman ve site aidatlarına da aynı oranda zam olarak yansıtılması ile ilgili hazırlıklar, tesis yönetim sektörü tarafından tepkiye neden oldu. 

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Çimento sektörü yüzde 43 zam oranında el sıkıştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çimento sektörünün neredeyse tamamının üyesi olduğu Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile muhatap işçi sendikası Türkiye Çimse-İş Sendikası yüzde 43 zam oranında uzlaştı.

Küçük ev akımı turizm sektörünü de etkiledi!

Koronavirüs salgını ile başlayan küçük ev akımı turizm sektörünü de canlandırdı. Doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bu akım yaşam standartlarını şekillendiriyor. 

Kıbrıs'ta inşaat sektöründeki gelişmeler hız kesmiyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, son 25 yılda KKTC’de yatırımların arttığını, özellikle turizm, yükseköğrenim gibi hizmet sektörlerinde ve inşaat sektöründeki gelişmelerin sürdüğünü vurguladı.

Perakende sektörünün 2021 beklentileri!

Salgında üçüncü dalganın etkilerini hafifletmek için ramazan döneminde uygulanacak yeni kısıtlamalar getirilirken, perakende sektörü gelecek 3 aydan da ümidini kesti.

Tesis yönetimi sektörü 2021'e umutlu başladı!

Tesis yönetimi sektörü hastanelerden AVM'lere, fabrikalardan okullara, bakım onarımdan güvenliğe, peyzajdan teknik servise kadar birçok alanda hizmet sunuyor. TRFMA Yönetim Kurulu Başkanı Gökçenur Çelebioğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kredili konut satışları mobilya sektörünü de hareketlendirdi!

Kredili konut satışları ve düğün sezonunun başlaması mobilya sektörünü de hareketlendirdi...

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle mobilya sektörü de canlandı!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini son yılların en düşük seviyelerine düşmesiyle Ordu'da emlak ve inşaat sektörünün yanı sıra mobilya sektörünü canlandırdı.

Kısıkköy mobilya sektörü Haberi

Kısıkköy mobilya sektörü

İzmir'de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her cebe uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy, özel üretimleri ile de dikkat çekiyor.İzmir'de mobilyanın kalbi olan Kısıkköy'de hizmet veren birçok marka cazip fırsatlar sunuyor. 400 mağazanın 125'inin mobilya mağazası olduğu Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin uğrak merkezi olmaya devam ediyor. Birçok ünlü markanın yanı sıra özel mobilya üretimi yapan firmalarında bulunduğu mobilya şehrinde oturma grubu, yatak odası, bebek odası, büro mobilyası için seçenekler bulunuyor. Kısıkköy Mobilya Şehri'nin sıfırdan ev kuracakların mutlaka gezmesi gerektiği bir yer olduğunu vurgulayan Kısıkköy Mobilya Şehri Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Canözden, "Kısıkköy, mobilyanın kalbi durumunda. Her bütçeye uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy'de müşterilerimize huzur içinde bir alışveriş keyfi sunuyoruz" diye konuştu. 


ÖZEL SİPARİŞ ALINIYOR 

Konusunda uzman satış danışmalarının olduğunu...