27 / 04 / 2024

Kısıkköyde mobilya

Kısıkköyde mobilya

İzmir'de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her cebe uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy, özel üretimleri ile de dikkat çekiyor.

Universe Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universe Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdelrahman S.M Abdelmegıd ve Sabry M.S. Mohamed ortaklığında kuruldu. 

Kısıkköy Mobilya yılın 365 günü fuar niteliği taşıyor!

Bünyesindeki 400 civarında firmayla evleneceklere ve evini yenilemek isteyenlere binlerce alternatif sunan Kısıkköy Mobilya Şehri, haftanın 7 günü yoğun ilgi görüyor

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretimi yapılıyor!

İzmir’de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her gelir grubuna uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy’de, özel mobilya üretimi de yapılıyor

İzmir Kısıkköy'de mobilyada özel üretim yapılıyor!

İzmir'de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her cebe uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy, özel üretimleri ile de dikkat çekiyor.

Elazığ OSB 5. kısım çalışmalarında sona gelindi!

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, 5. kısım çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi. OSB 5. kısmın tamamlanmasıyla Elazığ sanayisinin daha da gelişeceğini dile getirdi.

Ataköy 38. Kısım projesi ne zaman teslim?

Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ataköy 38. Kısım projesinin satışlarının 1 ay içinde başlaması planlanıyor. Proje 18 katlı 2 bloktan oluşuyor. Peki Ataköy 38. Kısım projesi ne zaman teslim edilecek?

Aşçıoğlu İnşaat Ataköy 38. Kısım iletişim!

Daire teslimlerinin 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Ataköy 38. Kısım projesinin ruhsatının 1 ay içerisinde alınması planlanıyor. Aşçıoğlu İnşaat Ataköy 38. Kısım iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretiliyor!

İzmir'de mobilya sektörünün kalbi konumundaki Kısıkköy Mobilya Şehri'nde ünlü markaların ürünlerinin yanında, kişiye özel mobilya üretimi de yapılıyor...

Aşçıoğlu İnşaat Ataköy 38. Kısım projesi 1 ay içinde satışta!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ‘den sonra bir yeni projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataköy 38. Kısımda gerçekleştirilmesi planlanan projenin 1 ay içinde satışa çıkması planlanıyor.

Bebek Balıkçısı Bulvar 216'da şube açtı!

Her daim İstanbul'un en iyi balıkçıları arasında gösterilen, cemiyet ve sanat hayatından ünlülerin uğrak yeri olan Bebek Balıkçısı, Pendik Marina'nın ardından Ataşehir Bulvar 216'da üçüncü şubesini açmış...

Elazığ OSB'de 5. kısım tamamlanıyor!

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, 5. kısımda çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi. Öztürk, "Birlik ve beraberlik ne kadar artarsa sanayimiz de o kadar ilerler" dedi.

Ataköy 9-10 kısım metro çıkışına yeraltı otoparkı yapılacak!

Ataköy 9 - 10 Kısım Şirinevler - Ataköy Metro durağı önündeki 65 araçlık otoparkın altına kapalı otopark yapılacak. Proje imar planı, 14 Ocak 2015'te askıdan indirilecek.

Akiş GYO Kısıklı'daki arsaya ait değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Üsküdar Kısıklı'daki arsaya ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen yıl sonu değerleme raporu...

Kısıkköyde mobilya Haberi

Kısıkköyde mobilya

İzmir'de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her cebe uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy, özel üretimleri ile de dikkat çekiyor.İzmir'de mobilyanın kalbi olan Kısıkköy'de hizmet veren birçok marka cazip fırsatlar sunuyor. 400 mağazanın 125'inin mobilya mağazası olduğu Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin uğrak merkezi olmaya devam ediyor. Birçok ünlü markanın yanı sıra özel mobilya üretimi yapan firmalarında bulunduğu mobilya şehrinde oturma grubu, yatak odası, bebek odası, büro mobilyası için seçenekler bulunuyor. Kısıkköy Mobilya Şehri'nin sıfırdan ev kuracakların mutlaka gezmesi gerektiği bir yer olduğunu vurgulayan Kısıkköy Mobilya Şehri Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Canözden, "Kısıkköy, mobilyanın kalbi durumunda. Her bütçeye uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy'de müşterilerimize huzur içinde bir alışveriş keyfi sunuyoruz" diye konuştu. 


ÖZEL SİPARİŞ ALINIYOR 

Konusunda uzman satış danışmalarının olduğunu...