25 / 04 / 2024

Kışlalar ne zaman taşınacak

Kışlalar ne zaman taşınacak

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Ankara ve İstanbul'daki kışlaların 11 Eylül'e kadar şehir dışına taşınması kararı ilk olarak dün uygulandı. İstanbul Esenler'deki Baştabya Kışlası'ndaki zırhlı araçlar Tekirdağ Çorlu'daki 3. Zırhlı Tugayı Komutanlığı'na doğru hareket etti.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatları belli oldu mu? 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak?

Fındık sezonuna kısa süre kalmasıyla birlikte üreticiler fındık fiyatlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatları belli oldu mu? 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Kemaleddin Koyuncu kimdir? Ne zaman doğdu? Nerede okudu?

Kemaleddin Koyuncu kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Bankacılık kariyerine ne zaman başladı ve hangi bankalarda görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor? İşte Kemaleddin Koyuncu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

2023 Mayıs emekli aylık zammı ne zaman yatacak?

EYT'nin çıkmasıyla yüz binlerce kişi emekli olma hakkı elde etti. Emeklilere aylık ödeme tarihleri tahsis numarasına göre tespit ediliyor. Peki emekli aylıkları hangi gün iletilecek? 2023 Mayıs ayı SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı ödemeleri ne zaman?

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

Üniversiteler açılacak mı? YÖK üniversiteler ne zaman açılacak? Nisanda üniversiteler açılır mı?

Üniversiteler ne zaman açılacak? Nisan ayında üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler bahar dönemi yüz yüze mi olacak? bu sorular şu sıralarda sık sık soruluyor. İşte merak edilen detaylar!

2023 KYK burs! KYK bursu ne zaman yatacak? 3 aylık burs ne zaman yatacak?

KYK burs almaya hak kazanan öğrenciler, burslarını ne zaman alacaklarını merakla araştırıyor. İşte 2023 KYK burs detayları!

KYK 3 aylık burs ne zaman yatacak? İlk burs ne kadar yatacak 2023?

KYK burs veya krediye hak kazanan öğrenciler, KYK 3 aylık burs ne zaman yatacağını merakla soruyor. İşte merak edilen detaylar!

Vefat eden kişinin yaşlılık maaşı ne zaman kesilir?

Yaşlılık maaşı diğer adı ile 65 yaş maaşı alan kişiler ya da yakınları bazı maaşa dair bilmedikleri noktaları öğrenmek istiyor. Özellikle yaşlılık maaşının ne zaman kesileceği konusu merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? 2022 sağlık atamaları ne zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? soruları son dönemde sıklıkla sorulmaya devam ediliyor. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyenler, Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? 2022 sağlık atamaları ne zaman? sorularına yanıt arıyor.

Doktor ve hemşireler banka promosyonunu bekliyor! 2022 yılı sağlık promosyonları ne zaman verilecek?

Sağlık çalışanları da banka promosyonu için seslerini duyurmak istiyorlar. Hemşire, doktor ve ATT çalışanları Sağlık Bakanlığı banka promosyon güncellemesini dört gözle bekliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde sağlık personeli banka promosyonu ne zaman verilecek?

Maaş promosyonu resmen 25 bin TL oldu! 25 bin liralık promosyon ne zaman hesaplara yatacak?

Adalet Bakanlığı maaş promosyonu sık sık gündeme geliyor. Vakıfbank ile Adalet Bakanlığı arasında yapılan anlaşma ile maaş promosyon tutarı belli olmuştu. Peki Adalet Bakanlığı maaş promosyonu yattı mı? Adalet Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman yatırılacak? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Kışlalar ne zaman taşınacak Haberi

Kışlalar ne zaman taşınacak

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Ankara ve İstanbul'daki kışlaların 11 Eylül'e kadar şehir dışına taşınması kararı ilk olarak dün uygulandı. 66. Mekanize Zırhlı Tugay Komutanlığı'na bağlı İstanbul Esenler'deki Baştabya Kışlası'ndaki zırhlı araçlar dün düzenlenen törenle Tekirdağ Çorlu'daki 3. Zırhlı Tugayı Komutanlığı'na doğru hareket etti. 


Darbe girişiminin ardından Başbakan Binali Yıldırım, kışlaların şehir dışına taşınacağını açıklamıştı. Taşınma kapsamında Baştabya Kışlası'ndaki zırhlı araçlar, polis araçlarının eskortluğunda kışladan hareket ederek Mahmutbey Gişeler'den geçti. Konvoy, Tekirdağ'daki 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na gitti. Ankara'daki 28. Mekanize Piyade Tugayı'ndan 4 tank ve 4 zırhlı personel taşıyıcı Çankırı'ya, Etimesgut Zırhlık Birlikler ve Eğitim Tümen Komutanlığı'ndan ilk etapta 4 zırhlı personel taşıyıcı ve 4 tank ise 6 çekici üzerinde Şereflikoçhisar'a gönderildi.


Sabah


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15...