25 / 04 / 2024

Kışlalar taşınıyor mu

Kışlalar taşınıyor mu

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Ankara ve İstanbul'daki kışlaların 11 Eylül'e kadar şehir dışına taşınması kararı ilk olarak dün uygulandı. İstanbul Esenler'deki Baştabya Kışlası'ndaki zırhlı araçlar Tekirdağ Çorlu'daki 3. Zırhlı Tugayı Komutanlığı'na doğru hareket etti.

Konutta balon sönüyor mu?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründeki balon sönüyor mu? Konut fiyatları neden balon yaptı? İşte merak edilen soruların cevapları...

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat: Konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi?

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Ekonomist ve Gazeteci Esfender Korkmaz konut piyasası ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Peki konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi? 

TÜİK ve Merkez Bankası açıkladı! Konutta balon sönüyor mu?

TÜİK konut satışlarını, Merkez Bankası konut fiyat artışlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, 2023 Ocak-Ekim aylarında, 2022’nin aynı dönemine göre, konut satışları yüzde 14,3, ipotekli konut satışları yüzde 31,2 oranında azaldı. Peki, konutta balon sönüyor mü? İşte detaylar...

Kıdem tazminatı kalkıyor mu? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı

Orta Vadeli Program’da (OVP) kıdem tazminatı ile ilgili önemli bir değişikliğin yapılacağının ilk sinyalleri verilmişti. Yeni bir emeklilik sistemi üzerinde çalışmaların başlanacağına yönelik haberler gelmeye başlarken ''Kıdem tazminatı kalkıyor mu?'' sorusu gündeme taşındı.

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? 1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?

1 Mayıs bu yıl hafta içine denk gelmesinden dolayı; “1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?” soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Mazot ve gübre desteği son günlerde milyonlarca çiftçi tarafından sık sık araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

10 Kasım’da kargolar çalışıyor mu? Yarın kargolar açık mı?

10 Kasım’da kargoların çalışma durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki 10 Kasım’da kargolar çalışıyor mu? Yarın kargolar açık mı? İşte detaylar!

29 Ekim’de kargo çalışıyor mu? 29 Ekim günü PTT açık mı?

29 Ekim’de kargo çalışıyor mu? 29 Ekim günü PTT açık mı? soruların sayısı artmaya başladı. İşte sorulan soruların yanıtları!

Konut fiyatları neden artıyor? Yabancıya satış satılık ve kiralık ev fiyatlarını etkiliyor mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde satılık ve kiralık konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Bankalar bugün açık mı? 10-11 Mart bankalar çalışıyor mu?

İstanbul’da 5 gün sürecek kar yağışı başladı. Megakent, güne beyaz örtüyle uyandı. İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle birçok resmî ve özel kurum tatil edilmiş, çalışanlar ise izinli sayılmıştı. Peki İstanbul’da bankalar bugün açık mı? 10-11 Mart’ta bankalar çalışıyor mu? İşte detaylar…

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Tom Brady ve ailesi, Miami'den arazi satın aldı. Arazinin üzerine malikane inşa ettiriyor....

Kışlalar taşınıyor mu Haberi

Kışlalar taşınıyor mu

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Ankara ve İstanbul'daki kışlaların 11 Eylül'e kadar şehir dışına taşınması kararı ilk olarak dün uygulandı. 66. Mekanize Zırhlı Tugay Komutanlığı'na bağlı İstanbul Esenler'deki Baştabya Kışlası'ndaki zırhlı araçlar dün düzenlenen törenle Tekirdağ Çorlu'daki 3. Zırhlı Tugayı Komutanlığı'na doğru hareket etti. 


Darbe girişiminin ardından Başbakan Binali Yıldırım, kışlaların şehir dışına taşınacağını açıklamıştı. Taşınma kapsamında Baştabya Kışlası'ndaki zırhlı araçlar, polis araçlarının eskortluğunda kışladan hareket ederek Mahmutbey Gişeler'den geçti. Konvoy, Tekirdağ'daki 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na gitti. Ankara'daki 28. Mekanize Piyade Tugayı'ndan 4 tank ve 4 zırhlı personel taşıyıcı Çankırı'ya, Etimesgut Zırhlık Birlikler ve Eğitim Tümen Komutanlığı'ndan ilk etapta 4 zırhlı personel taşıyıcı ve 4 tank ise 6 çekici üzerinde Şereflikoçhisar'a gönderildi.


Sabah


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15...