27 / 04 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ gayrimenkul yatırımları

Kıvanç Tatlıtuğ gayrimenkul yatırımları

Yatırımlarını gayrimenkule yapan Kıvanç Tatlıtuğ bugüne kadar İstanbul'un Avrupa yakasından evler satın almıştı. Oyuncu bu kez farklı bir semte yöneldi. 9 ay önce Bağdat Caddesi'nden 2 büyük dükkan aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Sarıyer Garipçe Köyü'nde butik otel ve restoran açacak!

Kıvanç Tatlıtuğ ' un Sarıyer'deki Garipçe Köyü ' nde aldığı araziyi Takvim buldu. Harabe görüntüsüyle dikkat çeken arsaya ünlü oyuncu, butik otel ve restoran açacak...

Kıvanç Tatlıtuğ, butik otel açmanın hayalini kuruyor!

Tatlıtuğ, bir butik otel açmanın hayalini kuruyor. Son yıllarda dizi üstüne dizi çeken ve önemli miktarda para kazanan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kazandıklarım ailesinin de yönlendirmesiyle gayrimenkule yatırıyor...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

O ilde 3 bin metrekarelik arsa ile bir adet bina 6 taksitle satılıyor! Gayrimenkul almak isteyenler bu tarihe bakın! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, Tuşba ilçesi, İstasyon Mahallesi'nde yer alan 3 bin metrekarelik arsa ile 2 bin 600 metrekarelik tek katlı yapıyı 6 taskit fırsatıyla satıyor. Peki Van'da yer alan söz konusu gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kıvanç Zaimler Kimdir?

Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler’in mesleği nedir? Kıvanç Zaimler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İzleyicilerin gözünden kaçmadı! Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes kaç TL? 

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes'in EQE modeli dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. İşte Mercedes EQE'nin güncel fiyatı...

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Cuşkun tarafından kuruldu.

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Tuğba Sezer tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Kıvanç Tatlıtuğ gayrimenkul yatırımları Haberi

Kıvanç Tatlıtuğ gayrimenkul yatırımları


Yatırımlarını gayrimenkule yapan Kıvanç Tatlıtuğ bugüne kadar İstanbul'un Avrupa yakasından evler satın almıştı. Oyuncu bu kez farklı bir semte yöneldi. 9 ay önce Bağdat Caddesi'nden 2 büyük dükkan aldı. Milyon dolarlık gayrimenkulleri kredi kullanmadan, peşin parayla sahip olan yakışıklı oyuncu her 2 yeri 50'şer bin TL'den kiraya verdi. Kıvanç Tatlıtuğ'un, Bağdat Caddesi'ndeki yatırımlarından elde ettiği gelir şu an 100 bin TL. Ekranların en çok kazanan jönleri arasında yer alan oyuncu, Star TV'de başlayacak 'Cesur ve Güzel' dizisinden bölüm başına 130 bin TL alacak. Kıvanç Tatlıtuğ tıpkı Halit Ergenç ve Kenan İmirzalıoğlu gibi başrol oynayacağı yapımlardan 1 yıllık peşin ödeme alıyor.



Hürriyet



Haber Yeni Birlik Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Yatırımlarını gayrimenkule yapan Kıvanç Tatlıtuğ bugüne değin İstanbul’un Avrupa yakasından evler satın...