26 / 04 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ mağazası

Kıvanç Tatlıtuğ mağazası

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

İzleyicilerin gözünden kaçmadı! Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes kaç TL? 

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes'in EQE modeli dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. İşte Mercedes EQE'nin güncel fiyatı...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'da 2 milyon TL'lik arazisinde çiftlik kuracak!

Her fırsat bulduğunda Urla'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, organik tarım ve bağcılığa merak sardı. Urla'da 2 milyon TL'ye arazi aldığı iddia edilen yakışıklı oyuncu burada bir çiftlik kurmayı hayal ediyor.

MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı...

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'dan arazi aldı!

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, yatırımlarına bir yenisini ekledi. Yakışıklı oyuncu, İzmir'in Urla ilçesinde zeytin ve organik tarım da yapabileceği 4 dönümlük arazi için 2 milyon lira ödedi.

Ünlü isimlerin yaşadığı sitelerde aidatlar şok etti!

Gülşen’den Kıvanç Tatlıtuğ’a kadar birçok ünlü ismin yaşadığı sitelerde aidat fiyatları şok etti. Kira fiyatlarını aşan aidatlar ünlüleri isyan ettirdi.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Kıvanç Tatlıtuğ mağazası Haberi

Kıvanç Tatlıtuğ mağazası

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, Bodrum'u kuşatma altına aldı. Geçtiğimiz günlerde Cennet Koyu'nda bulunan Loft'tan bir ev almak isteyen 36 yaşındaki oyuncu ile eşinin şimdi de Bodrum Midtown AVM'den bir mağaza kiraladığı iddia ediliyor. Nedeni ise butiği olan Başak Dizer burada Room and Rumours markasının bir şubesini açmak istiyor.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; çift aylık kirası yaklaşık 20 bin TL olan mağazayı kiralaması durumunda Dizer, hemen dekorasyona başlayacak. 
Yıllar boyunca Yalıkavak'ta bulunn evlerinde tatil yapan ünlü çift, bu yıl da Tilkicik Koyu'nda bulunan lüks bir villada tatillerini geçirdi. Kıvanç Tatlıtuğ'un Bodrum'daki bir diğer evinde ise şu an ailesi kalıyor... 

Tatlıtuğ, son hamlesiyle ise "Bodrum'un efendisi Kıvanç" yorumunda bulundu.