19 / 04 / 2024

kıyıda inşa edilen konutlar çevreye zarar veriyor

kıyıda inşa edilen konutlar çevreye zarar veriyor

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Doların alev alacağı tarih açıklandı! Kıyıda köşede, elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kurunda sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken uzmanlar doların alev alacağı tarihi açıkladı. Kıyıda köşede elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Hatay'daki depremzedeler için 2 bin 283 köy konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Hatay'da, kırsal mahallelerdeki afetzedeler için yöresel mimariye uygun olarak 2 bin 283 köy konutu yapılıyor.

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımlardan sonra rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden hem rakam hem de tarih açıklaması geldi. Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar her şeyi bırakın hemen bu rakama bakın!

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı... Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar her şeyi bırakın hemen bu rakama bakın...

1 doların 24 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar hemen bu tarihe bakın!

1 doların 24 TL olacağı tarih resmen açıklandı. Kıyıda köşede doları olanlar hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın...

kıyıda inşa edilen konutlar çevreye zarar veriyor Haberi

kıyıda inşa edilen konutlar çevreye zarar veriyor

İçişleri Bakanlığı mülkiye müfettişlerinin hazırladığı, başkanlığını AK Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır’ın yaptığı TBMM Dilekçe Komisyonu’na sunduğu sahil raporunda, kıyılardaki tahribatın detayları açıklandı. 

Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre; söz konusu raporda “Kıyılar, sanayi ve turizm yatırımı, su ürünleri üretimi, konut, liman, iskele yapımı gibi değişik amaçlarla kullanılmakta” tespiti yer alırken “Bu durumun sonucunda yoğun yapılaşma nedeniyle yapısının bozulması tehlikesi ile karşı karşıya kalmaktadır. Son yıllarda, kıyı alanlarımızdaki uygulamalar, kıyı özellikleri yeterince gözetilmeden gerçekleştirilmiş ve kıyılarımız ciddi bir şekilde tahrip edilmiştir. Kıyıların yapısının bozulması, yakın gelecekte hem turizm gelirleri hem de su ürünleri yönünden ekonomiyi olumsuz etkileme riskini beraberinde getirmektedir” ifadeleri yer aldı. 

50 milyon kişi bulunuyor

Rapordaki bir dikkat çeken tespitler de “yazlıklara” yönelik oldu. Yazlık evler ve tatil sitelerinin Ekim ayından...