26 / 04 / 2024

Kızılcahamam-Çerkeş tünel inşaatı son durum

Kızılcahamam-Çerkeş tünel inşaatı son durum

Çankırı Çerkeş İlçesinin geleceği açısından büyük önem taşıyan ve özlemle beklenen Kızılcahamam-Çerkeş arasına yapılacak olan tünel inşaatı çalışmaları başladı.

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara İzmir YHT projesi tünel inşaatında ışık göründü!

Ankara-İzmir arasındaki seyahat süresini 3,5 saate düşürecek dev projenin TBM tünelinde ışık göründü. Türkiye'nin en geniş TBM tünelinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Ankara Kızılcahamam'da inşa edilen iş yerleri 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi verdi...

Kızılcahamam Tüneli açılıyor!

7.4 milyon lira tasarruf sağlanması hedeflenen Kızılcahamam Tüneli'nin açılışı gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulundu...

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kızılcahamam-Çerkeş tünel inşaatı son durum Haberi

Kızılcahamam-Çerkeş tünel inşaatı son durum

Çerkeş İlçesinin geleceği açısından büyük önem taşıyan ve özlemle beklenen Kızılcahamam-Çerkeş arasına yapılacak olan tünel inşaatı çalışmaları başladı. 


Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı çalışma ile ilgili yaptığı açıklamada; 'Bölgemizin her türlü gelişmesine katkı sağlayacak, ilçemizi Başkent Ankara'ya bir adım daha yakınlaştıracak, Kastamonu, Sinop ve Karabük illerine yolculuk yapacak vatandaşlarımızı da ilçemizden geçirerek ilçemiz ekonomisine büyük katkı sağlayacak bu tünelin ısrarla takipçisi olan değerli Milletvekilimiz Hüseyin Filiz'e ve emeği olan herkese şahsım ve ilçem adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." dedi. 

Çerkeş-Kızılcahamam yolu arasında yapılacak olan 2.2 kilometre uzunluğundaki tünel ile 49 kilometrelik yol ihalesi ikiye bölünmüş olup öncelikle 2.2 kilometre uzunluğundaki tahmini bedeli 50-60 milyon lira olan tünel için çalışmalar başladı. 


Tünelin yapılması ile Ankara'dan, Çerkeş, Atkaracalar, Bayramören, Kurşunlu, Karabük,...