26 / 04 / 2024

kızılırmak yeşil vadi projesi ne zaman bitiyor

kızılırmak yeşil vadi projesi ne zaman bitiyor

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Yeşil Vadi projesi ile ilgili önemli bir noktaya geldiklerini, imar uygulamalarını ve planlarını yaptıklarını belirtti. Projenin 8 aya kadar tamamlanması bekleniyor..

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Yeşil Vadi Konakları'nda 200 metrekare daire 5.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daireyi  5 milyon 680 bin TL'ye icradan satıyor. İşte ev alacakların merak ettiği satışa ilişkin tüm detaylar...

Sivas Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılıp cami yapılması mecliste!

Sivas'ta bulunan Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılarak yerine cami yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kızılırmak Delta'sındaki kaçak yapıların yerini kuşlar mesken tuttu!

Kaçak yapılan 319 villanın yıkılmasıyla Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti göçmen kuşların uğrak yeri oldu. Türkiye’nin önemli sulak alanı olan deltanın büyük bölümü koruma altında.

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Afyonkarahisar Kızılören'e toplu konut projesi!

Afyonkarahisar'da toplu konut inşaatları devam ediyor. Kızılören ilçesinde ilk çalışmada 40 arsa üzerine 40 konut yapılırken, ikinci çalışmada 44 arsa üzerine 31 konut inşa edildi.

Kızılırmak Projesi'nde sosyal alanlar yer alacak!

Kızılırmak Projesi Sunum Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, proje kapsamında plaj, konaklama tesisleri, restoranlar ve kafeler yapılması, sosyal, sportif ve kültürel alanlar oluşturulması kararlaştırıldı.

Kızılırmak Sedde projesinin inşaatı tam gaz!

Yapım çalışmalarının tam gaz devam ettiği Kızılırmak Sedde projesinde; botanik bahçeler, dinlenme alanları, panayır alanı, otel ve çevre alanları, anfi tiyatro, bisiklet ve 2 kademeli yürüyüş yolları, suni göl, Maket Bafra evleri yer alacak.

Arsa yatırımcısının adresi: Yeşil Vadi Arsa Ofisi!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, Bugüne kadar 300 milyon TL’nin üzerinde satış yaparak 17 binin üzerinde yatırımcıya hizmet verdi. Ofis yatırımcılara birikimlerini rahatça kazanca dönüştürebilmeleri için vade farksız taksit imkanı sağlıyor. 

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi   Mustafa Turgay Gürdenlioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

kızılırmak yeşil vadi projesi ne zaman bitiyor Haberi

kızılırmak yeşil vadi projesi ne zaman bitiyor
KIRIKKALE Valisi Ali Kolat, Yeşil Vadi projesi ile ilgili önemli bir noktaya geldiklerini, imar uygulamalarını ve planlarını yaptıklarını belirtti. "Ankara Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzaladık. Ödeneği ayrıldı, 8 ay içerisinde ciddi manada bir sonuca gideceğiz" diyen Vali Kolat, Yeşil Vadi Projesi bittiği zaman Kırıkkale ve Ankara'nın Kızılırmak ile buluşacağını dile getirdi.

Hürriyet...