26 / 04 / 2024

KLK Yapının Valle Lacus projesi Yüksek Övgü Ödülü aldı

KLK Yapının Valle Lacus projesi Yüksek Övgü Ödülü aldı

KLK Yapı tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında geliştirilen ‘ValleLacus’ projesi ‘International Property Awards’dan ödülle döndü.

Taş Yapı'nın Koşuyolu'ndaki otel projesi durduruldu!

Taş Yapı’nın, Darüşşafaka Cemiyeti’nden aldığı Koşuyolu’ndaki 12 bin 257 metrekarelik araziye dikmeye başladığı 20 katlı otel projesini mahkemeden durdurma kararı çıktı.

Sur'daki 595 tescilli yapının 89’u yıkıldı!

Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi, Sur’un bazı mahallelerindeki yıkım ve yeniden inşa ile ilgili teknik hataları içeren raporu açıklandı. Sur raporunda 595 tescilli yapıdan 89’unun tamamen yıkıldığı, 48 yapının da hasarlı olduğu tespit edildi.

Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı.

Ege Yapı'nın basın toplantısı ertelendi!

Ege Yapı'nın yeni projesini tanıtacağı basın toplantısı 26 Nisan tarihinden 27 Nisan tarihine ertelendi. Toplantıya Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı katılacak.

Taşyapı'nın Kadıköy'deki otel projesine bilirkişi itirazı!

Taşyapı'nın Kadıköy Koşuyolu'da inşa ettiği otel projesiyle ilgili bilirkişi inceleme yaptı. Bilirkişi raporu, projenin imar planı değişikliğini kamu yararına uygun görmedi.

Taşyapı'nın Kadıköy'deki inşaatının iskanı iptal edildi!

Kadıköy Belediyesi’nin parklarına, kültür merkezlerine ve camilerine haciz gönderen Taşyapı’nın iskanı mahkeme tarafından iptal edildi.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatırım yapın, üretin, faizi düşürün!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz`u takip eden günlerde milletimiz 12 milyar dolar bozdurmasaydı orada da aynı oyunu oynayacaklardı. Yatırım yapın. Üretin diyorum. Onun için diyorum faizin düşmesi lazım, kamu bankaları dahil" dedi.

Taş Yapı'nın Kadıköy'deki otel inşaatı durduruldu!

Taş Yapı'nın Karacaahmet Mezarlığı sınırındaki inşaatını mahkeme durdurdu Çevre sakinleri 'Bu bölge bu kadar inşaatı kaldırmaz' diyerek dava açmıştı

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy projelerinde son daireler!

Türkiye’deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı’nın Göztepe’deki “Yonca” ve Erenköy’deki “Tezer” projeleri, 5 yıl garanti ayrıcalığı ve Uzunal Tau Yapı güvencesiyle, huzurlu bir yaşam alanı arayan sahiplerini bekliyor.

Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan gözaltına alındı!

Dün yapılan Akfa Holding merkezli operasyon kapsamında önemli bir isim daha gözaltına alındı. Gözaltı listesinde adı bulunan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan da gözaltına alındı.

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha evleniyor!

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha Özge Acı ile 23 Ağustos Salı günü dünya evine giriyor. Emlakkulisi.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Folkart Yapı'nın Basmane projesinde AVM yok!

Folkart Yapı'nın Basmane Meydanı'ndaki projesinde, bölgede trafik yüküne neden olacağı saptanan AVM'ye yer vermeme kararı aldığı bildirildi.

KLK Yapının Valle Lacus projesi Yüksek Övgü Ödülü aldı Haberi

KLK Yapının Valle Lacus projesi Yüksek Övgü Ödülü aldı

44 lüks villadan oluşuyor


‘Türkiye konut Geliştirme Kategorisi’nde ‘yüksek övgü’ anlamına gelen ‘Highly Commended Awards’ın sahibi olan proje; enerji ve ısıtma tasarruf sistemleriyle çevreci bir yaklaşımla öne çıkan 44 lüks villadan oluşuyor. İlk defa 1995 yılında düzenlenen ‘International PropertyAwards’, konut ve ticari gayrimenkul projelerini ve bu projelere ait  iletişim ve pazarlama kampanyalarını değerlendiriyor. Ödül başvuruları Afrika, Asya-Pasifik, arabistan, Kanada, Karayipler, Orta ve Güney Amerika, Avrupa, İngiltere ve Amerika kıtalarına göre kategorilendirilerek ayrı ayrı değerlendiriliyor.


110 bin m2'lik alan


İstanbul’da Büyükçekmece Gölü’nün kıyısında 44 seçkin aileye inzivaya çekilmeden, doğal hayatın içerisinde konforlu ve şık bir yaşam sunmak üzere de KLK Yapı tarafındankendi arazisi üzerinde inşa edilen Valle Lacus, 110 bin m²lik alanda 44 villadan oluşuyor. Proje, farklı dizaynı, işlevsel sosyal tesisi ve kişiye...