28 / 03 / 2024

klü kayalı kampüsü yeşillendirme

klü kayalı kampüsü yeşillendirme

Orman ve Su İşleri Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Zekeriya Merek, Kırklareli’nin yüz ölçümünün yüzde 41’nin orman olduğunu, 2 milyon 803 bin dönüm orman ve yeşillik alana sahip olmasıyla Türkiye’deki şanslı illerden biri olduğunu söyledi...

Apple Austin’de 1 milyar dolarlık yeni kampüs inşa ediyor!

Teknoloji devi Apple Inc. Teksas, Austin’de yaklaşık 278 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir kampüs inşaatına başladığını açıkladı. 1 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek kampüs, 2022'de açılacak...

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü inşaatında sona gelindi!

2013 yılında temeli atılan, büyüklüğü ve sahip olduğu özellikleriyle Türkiye'de bir ilk olacak İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü büyük ölçüde tamamlandı. Dev tesis, ilk olarak İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) üyelerine tanıtıldı.

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası!

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası için son 5 gün kaldı. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 25 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Ofislerin teslimleri bu yıl sonunda yapılacak.

Premier Kampüs Ofis Kağıthane adres bilgileri!

Premier Kampüs Ofis projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 40 metrekare ile 10 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Premier Kampüs Ofis Kağıthane adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kağıthane Kampüs Ofis ulaşım!

Kağıthane Kampüs Ofis ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kağıthane Premier Kampüs Ofis projesinde orta ofislerin alanları 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı...

Kağıthane Kampüs Ofis projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen ve 20 bin metrekare ars alanı üzerinde konumlandırılan Kağıthane Kampüs Ofis projesinde ofislerin büyüklükleri 40 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüs inşaatı ihalesi tamam!

TOKİ’nin Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü inşaatı ihalesi sonuçlandı. Ankara’nın Çubuk İlçesi’nde Esenboğa Havalimanı’na komşu lokasyonda kampüs inşaatını gerçekleştirecek firmayı Emlakkulisi.com açıklıyor… İşte detaylar…

Premier Kampüs ofis ödeme planı!

Premier Kampüs ofis ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede yer alan küçük ofisler 40 - 300 metrekare, orta ofisler 800 - 1000 metrekare, büyük ofisler 10 bin metrekare büyüklüğe sahip.

Terakki Vakfı Okulları Tuzla'ya 65 milyon liralık yatırımla kampüs kuruyor!

ürkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından 136 yaşındaki Terakki Vakfı Okulları, T uzla'ya 65 milyon liralık yatırımla kampus kuruyor. Yeşil bina sertifikalı yeni kampüs, Eylül 2014'te eğitime başlayacak..

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi!

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi kapsamında ofislerin fiyatları ve tüm detaylı bilgisi haberimizde yer alıyor

Kampüs Ofis ödemeleri!

Kampüs Ofis ödemeleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı!

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Premier Ofis Kampüs satış!

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Premier Ofis Kampüs Kağıthane Belediyesi'nin karşısında yer alıyor...

klü kayalı kampüsü yeşillendirme Haberi

klü kayalı kampüsü yeşillendirme


Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Kayalı Kampüsü Kırklareli Orman İşletme İl Müdürlüğü tarafından ağaçlandırıldı.


Orman Haftası ve Ağaç Bayramı faaliyetleri kapsamında KLÜ Kayalı Kampüsü’nde yapılan fidan dikimine, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Orman ve Su İşleri Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Zekeriya Merek ve öğrenciler katılarak bin 200 adet fidanı toprakla buluşturdu.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Zekeriya Merek, Kırklareli’nin yüz ölçümünün yüzde 41’nin orman olduğunu, 2 milyon 803 bin dönüm orman ve yeşillik alana sahip olmasıyla Türkiye’deki şanslı illerden biri olduğunu söyledi.


“TABİAT İLE İÇ İÇE ÜNİVERSİTE YAPACAĞIZ”


KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç ise, KLÜ Kayalı Kampüsünü ağaçlandırarak öğrencilerin, tabiat, yeşillik, doğa ile iç içe eğitim sürmesini hedeflediklerini belirtti.


KLÜ’nin kuruluşundan günümüze...