26 / 04 / 2024

KLV İnşaat

KLV İnşaat

Muğla Milas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesini yüzde 47.01 kırımla teklif veren KLV inşaat firması kazandı. Geçen sene yapılan ihaleyi kazanan firmanın sözleşmesi feshedilmişti.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Galatasaray Riva ihalesinde kim ne kazanacak?

Galatasaray‘ın Riva’da ihalesini kazanan Fema İnşaat ve KLV İnşaat İş Ortaklığı belirlenen sürede sözleşmeyi imzalamayınca ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat’a verildi. Bu karışıklık yüzünden 180 milyon lira kayba uğrayan GS ise sessizliğini koruyor.

Fema İnşaat-KLV İnşaat'tan GS Riva ihalesi açıklaması!

Fema İnşaat ve KLV İnşaat GS Riva ihalesinin el değiştirmesine ilişkin açıklama yaptı. İş ortaklığı: "İmar mevzuatındaki önemli değişiklikler nedeni ile ihale konusu iş yönünden, emsale esas inşaat alanında çok ciddi azalmalar meydana gelmiştir" dedi.

Galatasaray Riva ihalesi el değiştirecek!

Emlak Konut GYO'nun 2. oturumunu 15 Haziran'da yaptığı Riva arsa ihalesi el değiştirdi. 1 milyar 178 milyon TL teklifle ihaleyi kazanan Fema İnşaar-KLV İnşaat İş Ortaklığı sözleşmeyi imzalamadığı için ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat'a verildi.

FB'li ve BJK'li taraftarlar da Galatasaray projesinden konut alsın!

"Biz Emlak Konut GYO ile anlaştık. Fema İnşaat-KLV İnşaat İş Ortaklığı ihaleyi kazandı. Ama bizim muhatabımız Emlak Konut. Buradan bizim kasamıza en az 942 milyon TL girecek" diyen Başkan Özbek, FB'li ve BJK'li taraflarının da projeden konut alması istediklerini ifade etti.

Galatasaray Riva ihalesini Fema İnşaat-KLV İnşaat kazandı!

Emlak Konut tarafından "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" usulü ile inşa ettirilecek ve arsa bedelinin yüzde 80’inin Galatasaray'a verileceği arsanın ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi 1 milyar 178 milyon TL teklifle Fema İnşaat-KLV İnşaat İş Ortaklığı kazandı.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi’nde zemin krizi!

KLV İnşaat tarafından inşa edilen Kahramanmaraş Elbistan 300 Yataklı Devlet Hastanesi’nin Proje Sorumlusu Timuçin Evci, hastane zeminindeki kısmi bozulmalarla ilgili olarak yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Milas OSB'nin altyapısını KLV İnşaat yapacak!

Muğla Milas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesini yüzde 47.01 kırımla teklif veren KLV inşaat firması kazandı. Geçen sene yapılan ihaleyi kazanan firmanın sözleşmesi feshedilmişti.

Elbistan 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci, 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nde inşaatın başladığı Ekim 204'ten bu yana geçen 1 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı.

Elbistan Bölge Hastanesi 2016 Aralık'ta tamam!

KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci, 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nde inşaatın başladığı Ekim 204’ten bu yana geçen 1 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı.

Elbistan Bölge Hastanesi'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci, 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nde inşaatın başladığı Ekim 204’ten bu yana geçen 1 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı.

Elbistan Bölge Hastanesi'nde deprem izolatörlerinin montajına başlandı!

Elbistan 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nin inşaatını üstlenen KLV İnşaat'ın Şantiye Şefi Timuçin Evci, inşaatta kullanılacak malzemenin 8.0 şiddetindeki depreme dayanıklı olduğunu söyledi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

KLV İnşaat Haberi

KLV İnşaat

Milas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesini yüzde 47.01 kırımla teklif veren KLV inşaat firması kazandı. Geçen sene yapılan ihaleyi kazanan firmanın işin gereklerini yerine getirmemesi nedeniyle sözleşmesi feshedilmişti. 


Şartnameye göre elektrik dışında diğer altyapı çalışmalarının 2 yıl içinde tamamlanması gerekiyor. Milas 


OSB Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, iptal edilen önceki ihalenin ardından sürdürdükleri yoğun temaslar sonucunda oldukça kısa sayılabilecek bir süre içinde yeni altyapı ihalesinin yapılmasının önemli bir başarı olduğunu vurgulayarak "inşallah bu kez bir aksilik olmaz ve yıllardır beklediğimiz OSB'nin altyapı sorunu çözümlenir. İhale koşullarına göre iki yıl içinde altyapının bitirilmesi gerekiyor. Altyapının bitirilmesi ile birlikte OSB'de fabrika inşaatlarının yapımına başlanmasının önünde hiçbir engel kalmayacak" diye...