25 / 04 / 2024

knauf arena ödüller

knauf arena ödüller

3 Ekim’de açılan ve 7 Ekim’e kadar gezilebilecek olan Knauf Arena’nın ikinci gününde, Knauf 8. Proje Yarışması’nı kazananlara ödülleri verildi...

Apple zamlarından sonra Ziraat Bankası'ndan müjde!

Ziraat Bankası'ndan müjde! Elektronik ürünleri uygun fiyatlarla almak isteyenlere harika bir fırsat! Troyestore.com'da Bankkart ile yapacağınız alışverişlerde muhteşem ödüller sizi bekliyor.

Ultra hızlı şarj olabilen Kia EV6'ya Nisan ayında zam geldi mi? İşte Kia EV6 2023 fiyat listesi

Kia'nın EV'si daha yaygın hale geldikçe popülaritesi artmalıdır. Ne de olsa, şimdiden çeşitli ödüller kazanıyor. Artı, sahip olduğu özellikler  ve pratiklik ile ilk kez EV alıcıları için bile ideal olabilir. Peki 08 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Tarih Kırkpınar güreşlerinde dağıtılacak para ödüllerinin miktarı belli oldu

Edirne Belediyesi tarafından 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dereceye girecek ilk 64 pehlivana verilecek ödüller belli oldu. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 1 Temmuz Cuma günü minik boy güreşçilerin çayıra çıkmasıyla başlayacak.

Poyraz Aramamüller İnşaat Gıda Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Aramamüller İnşaat Gıda Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Mırzayev tarafından kuruldu.

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Acem ve Hasan Kadro tarafından kuruldu.

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması sonuçlandı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından gerçekleştirilen “ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması - 2020” sonuçlandı ve ödüller sahiplerini buldu.

İBB, meydan tasarım yarışmalarının birincilerini açıklıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yapılan meydan tasarımları yarışmasında, ödüller sahiplerini buluyor.

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'da ödüller 12 Mart'ta verilecek!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması”ndaki projelerin ödüllerini verecek... 

Evora İzmir’e değer kattı!

Evora İzmir projesi, Yeni Asır’ın düzenlediği 'EGE YİİT ÖDÜLLERİ'nin 'İzmir'e değer katanlar' kategorisinde büyük ödüle layık görüldü. Projenin ödülünü Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım aldı...

Ali Türker Knauf Türkiye'nin yeni genel müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 24 yıldır üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ali Türker, 1 Mart 2019 tarihi itibariyle Knauf Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Sur Yapı Antalya projesi ödülleri topluyor!

Özel sektörün en geniş gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi şimdiden ödüller almaya ve üniversiteler tarafından incelenmeye devam ediyor.

knauf arena ödüller Haberi

knauf arena ödüller

Kuru yapı sistemlerinde dünyanın lider kuruluşlarından Knauf’un düzenlediği ve yapı sektörünü İstanbul’da buluşturan Knauf Arena’nın ikinci gününde Knauf 8. Proje Yarışması Ödül Töreni yapıldı. Knauf’un bu yıl “Ören Yeri Giriş Hizmet Binası” temasıyla düzenlediği ve jürinin yanı sıra Facebook kullanıcılarının da değerlendirme sürecine katıldıkları proje yarışmasında, birinciliği Cansu Bulduk ve Oğuzhan Abdik alırken, Tuğçe Alkaş ikinci, Müge Cengiz ve Ceren Balkan ise üçüncü oldular. Birinciye 3.000 TL, ikinciye 2.000 TL ve üçüncüye 1.000 TL’lik para ödülü verildi. İlk üçe girenlere, jüri mimari ofislerinin birinde staj imkanı da sunulacak.  


Enerji tasarrufu için ısı yalıtımı şart

Knauf Arena’nın ikinci gününde, Prof. Dr. Gül Koçlar Oral ve Prof. Dr. Ayşe Erdem Aknesil’in katılımlarıyla “Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu” konulu bir panel de düzenlendi....