27 / 04 / 2024

koç beko arsa satışı

koç beko arsa satışı

Koç Holding, BEKO Elektronik'in Büyükçekmece Beylikdüzü'nde bulunan eski fabrika alanının 124 dönümlük birinci kısmını 130 milyon dolar, 52 dönümlük ikinci kısmını 50 milyon dolara satışa çıkardı.

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor: Festivale özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor. 2023 yaz aylarında yapılması planlanan 4 etkinlikten ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Tatarköy proje alanında düzenlenecek. Festivale özel indirim ve ödeme koşulalrı sunulacak. 

Koçtaş’ta Beko CM 9101 Çamaşır Makinesi’ne özel sepette 2 bin TL indirim!

Koçtaş, evine çamaşır makinesi almak isteyenleri sevindirecek bir haber verdi. Beko CM 9101 Çamaşır Makinesi’ne sepette 2 bin TL indirim kuponu vereceğini paylaşan Koçtaş, kampanyanın detaylarını da açıkladı.

Arsa almak isteyenlere müjde! Birikmişi olanlar hemen Milli Emlak’a koşun! İşte detaylar!

Milli Emlak arsa almak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor. Bursa Nilüfer’de arsa satışı yapılacak. İşte detaylar!

Beko kurutma makinelerinde çifte fırsat! 1.500 TL’ye varan indirim! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Evlerin her ihtiyacını karşılayan Koçtaş’da Beko kurutma makinelerinde çifte fırsat var. İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beko bulaşık makinelerinde 600 TL indirim fırsatı! İşte Beko 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Evlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Koçtaş, şimdi Beko bulaşık makinelerinde indirimli fiyatlarını açıkladı. Peki, Koçtaş’ta satışan Beko bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Beko 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Sosyal konut projesi ve arsa destekleriyle herkes ev sahibi olabilecek! 

Sosyal konut projesi ve arsa destekleriyle dar gelirlilere uygun fiyat ve koşullarla ev sahibi olma imkanı sunulacak. İşte detaylar...

Beko'dan iPhone 12'de inanılmaz fırsat! Hemen alın! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Koç Holding bünyesinde dünya çapında etkinlik gösteren beyaz eşya ve elektronik markası olan Beko'da karne heyecanı sürüyor! Beko, iPhone 12'ye karne dönemine özel olarak indirim yaptı! Peki, Beko'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Beko, İtalya’nın beyaz eşya üssüne mağaza ve ofis kuruyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınından en fazla etkilenen ülkelerden biri olan İtalya’da yeni bir ağ oluşturmak isteyen Koç Holding’e ait Beko, İtalya’da satış ağını genişleterek, ilk mağaza ve ofisini açacak.

Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Etiler'deki arazi için karar çıktı! İBB, Koçarslan'a servet ödeyecek!

İBB ile terör saldırısına uğrayan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan arasındaki 3 farklı arsa davasının ilki için karar çıktı. Mahkeme İBB'nin Mehmet Koçarslan'a faiziyle birlikte 799 milyon 920 bin TL ödemesine karar verdi.

Arda Turan Sütlüce’de 4 milyon dolarlık arsa aldı!

İspanya’nın Barcelona takımında top koşturan Arda Turan İstanbul-Sütlüce’den arsa satın aldı. Turan'ın aldığı arsaya önümüzdeki aylarda otel yapılacak.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri kimin?

13 blok şeklinde yükselen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Altunizade Koşuyolu Koru Evleri kimin?

Emlak vergisi arsa muafiyeti nedir?

Emlak vergisi için ödenecek bedel taşınmaz malın türü ve değeri üzerinden hesaplanıyor. Vergide bazı koşullar dahilinde vergi muafiyeti bulunuyor. Peki, arsalar muafiyet var mı? Emlak vergisi arsa muafiyeti nedir?

koç beko arsa satışı Haberi

koç beko arsa satışı

Teklifler 30 Kasım'a kadar alınacak. 8 Aralık'ta açık artırma yapılacak.
Şirketin gazetelere verdiği ilana göre arazi, yazılı teminatla teklif alma ve açık arttırma usülüyle satılacak. Koç Holding, bu nedenle Yapı Kredi Yatırım'a yetki verdi. Yapılan açıklamada 30 Kasım Cuma 2007 tarihine kadar tekliflerin alınacağı, açık artırmanın ise 8 Aralık Cumartesi günü satılacak arazide yapılacağı...