25 / 04 / 2024

Koç Group Proje İnşaat iletişim

Koç Group Proje İnşaat iletişim

Koç Group Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarkan Koç ve Serdar Levent Doksanbir ortaklığında kuruldu. 

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Koç Group Nakliye Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Koç Group Nakliye Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Vahit Koç tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Yusufbey Group Yapı Teknolojileri İnşaat Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusufbey Group Yapı Teknolojileri İnşaat Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Koncuk tarafından kuruldu.

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de NSS Group Proje ve Tesis Yön. İnş. San. ve Tc. Ltd. Şti. tarafından kuruldu.

Ourı Group Gayrimenkul Ve Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ourı Group Gayrimenkul Ve Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anas Rafat Ourabı tarafından kuruldu.

Yfa Group İnşaat Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yfa Group İnşaat Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çiftcibaşı ve Ali Topaktaş ortaklığında kuruldu.

Bosphorus Group Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Group Proje Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Samır Isgandarov kuruldu.

Asat Group Proje Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asat Group Proje Yapı Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Şahin ve Aylin Tunca tarafından kuruldu.

Dikey Group Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dikey Group Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dikey Group Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Taş tarafından kuruldu.

Mkb Group İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkb Group İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek ve Rüstem Hayvalı ortaklığında kuruldu. 

Esc Group Mühendislik Elektrik Taahhüt Enerji Proje İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esc Group Mühendislik Elektrik Taahhüt Enerji Proje İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yel tarafından kuruldu.

Koç Group Proje İnşaat iletişim Haberi

Koç Group Proje İnşaat iletişim

Koç Group Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarkan Koç ve Serdar Levent Doksanbir ortaklığında kuruldu. 

Koç Group Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işleri, hanlar, fabrikalar, yollar, barajlar ve göletler yapımı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Koç Group Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Cumhuriyet Mah.Kazım Orbay Cd. A-B-C-D-E-F Blok Apti.No.3/4...