29 / 03 / 2024

koç grubu Tat Tohumculuk satış

koç grubu Tat Tohumculuk satış

Koç Grubu, Tat Gıda, iştiraki Tat Tohumculuk'ta sahip olduğu paylarını 15 milyon TL bedelle Japon şirketine sattı. Tat Gıda, iştiraki Tat Tohumculuk'ta sahip olduğu paylarını 15 milyon TL bedelle sattı...

Ayda 6 bin lira Bağ-Kur primi ödeyip 10 bin TL emekli maaş mı, yoksa hisse almak mı kazançlı!

Yapılan ek zamla en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltildi. Borsa eğitmeni Gani Gülaydın, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu maaşı almak için Bağ-Kur’a ödenen 6 bin TL primle Koç Grubu hissesi alınsa emeklilikte paşalar gibi yaşanacağını söyledi. Peki vatandaş ne tepki verdi!

Koç Holding'in ortaklık yapısını değiştiren şirket 13 Mayıs'ta kurulmuştu! 

Koç Holding’in sermayesinin yüzde 43,65’inin sahibi olan Temel Ticaret, A ve B grubu bütün paylarını Family Danışmanlık’a devretti. İşte ayrıntılar...

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

Alkoçlar Grubu'ndan haciz açıklaması!

Hülya Koçyiğit'in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldiği yönünde habere yönelik Alkoçlar Grubu'ndan açıklama geldi. 

Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor!

Çimento, enerji ve limancılık alanlarında faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor. Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Söke'de devreye aldıkları yeni fabrikayla kârlılıkta da yükselişe geçeceklerini söylüyor.

Divan Grubu'ndan Cizre'ye yatırım!

Koç Topluluğu'nun turizm sektöründeki markası olan Divan Grubu işletmeciliği yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Divan Grubu'ndan Cizre'ye yeni yatırımlar geliyor.

Arçelik ikiye bölünüyor!

KOÇ Grubu çatısı altında tüketici elektroniği ve beyaz eşya üreticisi Arçelik, ikiye bölünüyor. Yapılan açıklamada Arçelik AŞ’nin yüzde 100 ortağı olacağı yeni şirketin isminin ise ‘Arçelik Pazarlama AŞ’ olacağı belirtildi.

Koç Grubu, Cizre'de 5 yıldızlı otel açacak!

Koç Grubu, 2017’nin ilk çeyreğinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde 5 yıldızlı otel açacak. Divan için sırada Diyarbakır ve Kayseri var.

Altındağ Safran Han açıldı!

Çengelhan’ı restore ederek müze haline getiren, ardından Çukurhan’ı restore ederek otel olarak işletmeye açan Koç grubu, son olarak Safran Han’ın restorasyonunu tamamladı.

OPET, Petrol Ofisi’ne talip!

Fikret Öztürk, "Petrol Ofisi’ne talip olacağız. Satışına Koç Topluluğu ile birlikte gireriz. Zaten Koç bizsiz olmaz, biz Koçsuz olmayız. Koç Grubu ile çok güzel bir ortaklığımız var" diye konuştu.

TOKİ evinizi hangi koşullarda geri alabilir?

TOKİ'nin alt gelir grubu için yaptığı konutların ev sahipleri tarafından kiralandığı için hak sahiplerinin elinden alınması gündem oldu. Ucuza ev sahibi olmak için kimler faizsiz kredi alabiliyor? Peki TOKİ evinizi hangi koşullarda geri alabilir?

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi alt gelir grubu başvuruları!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi alt gelir grubu başvuruları 28 Eylül itibariyle başlayacak. Ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade fırsatı sunan projede minimum 10 bin 206 TL peşinat ödeniyor.

Vodafone Arena Koç Grubu'yla catering anlaşması yapacak!

Siyah-beyazlı yönetim Kurban Bayramı'ndan itibaren mali, idari ve psikolojik olarak rahatlayacak. Koç Grubu ile catering anlaşması tamam... Spor Toto Tribünü de atılacak imza ile resmileşecek.

koç grubu Tat Tohumculuk satış Haberi

koç grubu Tat Tohumculuk satış

GRUBUN ŞİRKETTE PAYI KALMADI


Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklamasında yer alan bazı detaylar şöyle: "Yönetim Kurulumuzun 9 Aralık 2013 tarihli toplantısında alınan karar çerçevesinde, iştirakimiz Tat Tohumculuk A.Ş.'nin 1.300.000 TL tutarındaki toplam sermayesinde sahibi olduğumuz 390.000 TL nominal değerli pay, 15.000.000 TL bedel karşılığında Japonya'da yerleşik Kagome Co. Ltd. unvanlı şirkete satılmıştır.


İşlem sonrasında şirketimizin ve Koç Topluluğu'nun Tat Tohumculuk A.Ş.'nde herhangi bir payı kalmamıştır."


Vatan...