19 / 04 / 2024

Koç Grubu The İstanbul Veliefendi projesi

Koç Grubu The İstanbul Veliefendi projesi

Sanayici Koç Grubu'na gayrimenkul dopingi..The istanbul Veliefendi'deki dairelerini devralan grup bu sayede ikinci çeyrek kârını 299 milyon TL artırdı. Grup şimdi projedeki 110 dairesini satışa çıkardı.

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

Ayda 6 bin lira Bağ-Kur primi ödeyip 10 bin TL emekli maaş mı, yoksa hisse almak mı kazançlı!

Yapılan ek zamla en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltildi. Borsa eğitmeni Gani Gülaydın, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu maaşı almak için Bağ-Kur’a ödenen 6 bin TL primle Koç Grubu hissesi alınsa emeklilikte paşalar gibi yaşanacağını söyledi. Peki vatandaş ne tepki verdi!

Koç Holding'in ortaklık yapısını değiştiren şirket 13 Mayıs'ta kurulmuştu! 

Koç Holding’in sermayesinin yüzde 43,65’inin sahibi olan Temel Ticaret, A ve B grubu bütün paylarını Family Danışmanlık’a devretti. İşte ayrıntılar...

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor.

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

Alkoçlar Grubu'ndan haciz açıklaması!

Hülya Koçyiğit'in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldiği yönünde habere yönelik Alkoçlar Grubu'ndan açıklama geldi. 

Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor!

Çimento, enerji ve limancılık alanlarında faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor. Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Söke'de devreye aldıkları yeni fabrikayla kârlılıkta da yükselişe geçeceklerini söylüyor.

Divan Grubu'ndan Cizre'ye yatırım!

Koç Topluluğu'nun turizm sektöründeki markası olan Divan Grubu işletmeciliği yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Divan Grubu'ndan Cizre'ye yeni yatırımlar geliyor.

The Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı haberleriyle ilgili açıklama yaptı. The Ritz-Carlton, Istanbul Yönetimi, haberin gerçeğe aykırı olduğunu belirtti.

Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı ile ilgili haberlere cevap verdi. Firma, Carlton İstanbul Oteli'nin Süzer Plaza’daki yerinde yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

The House'un Türkiye başarısı Miami’ye açılıyor!

İrlanda merkezli Kerten Grubu Türkiye’deki The House Hotels yatırımının ardından markayı Miami’de rezidans konut projesi ile dünyaya taşımaya karar verdiğini açıkladı.

Arçelik ikiye bölünüyor!

KOÇ Grubu çatısı altında tüketici elektroniği ve beyaz eşya üreticisi Arçelik, ikiye bölünüyor. Yapılan açıklamada Arçelik AŞ’nin yüzde 100 ortağı olacağı yeni şirketin isminin ise ‘Arçelik Pazarlama AŞ’ olacağı belirtildi.

Koç Grubu The İstanbul Veliefendi projesi Haberi

Koç Grubu The İstanbul Veliefendi projesi


YDA Grup'un Kurtuluş İnşaat ile birlikte Zeytinburnu'ncla Koç Holding'e ait arazide hayata geçirdiği The İstanbul Veliefendi projesinde Koç Holding'e ait olan anahtar teslimi 110 daire satışa sunuldu. İstanbul'un merkezi yerleşim yerlerinden Veliefendi'de inşa edilen projede YDA'ya ait tüm daireler tükendi. 



FİYAT 1.1 MİLYON TL 

Koç Holding'e ait kalan 3+1 ve 4+1 tipteki 110 dairede ise fiyatlar yüzde 1 KDV dahil 1.139.032 TL'den başlıyor. Ticari blokta ise Prof. Dr. Turan Güneş Bulvarı'na cepheli 34 mağaza yer alıyor. Bu mağazalardan Koç Holding'e ait 14 dükkan da bu dönem içerisinde kiracılarıyla buluşmaya devam ediyor. Koç Grubu bu proje sayesinde 2014 yarı bilançosunda karını önemli ölçüde artırmıştı. 


Koç Holding'in ikinci çeyrek net kârı, Veliefendi gayrimenkul projesi kapsamında elde edilen 299 milyon liralık tek seferlik gelirin etkisiyle...