26 / 04 / 2024

koç holding yılın ilk çeyreğinde ne kadar kar etti

koç holding yılın ilk çeyreğinde ne kadar kar etti

Koç Holding, 2014 yılının ilk çeyreğinde konsolide bazda toplam 15.7 milyar TL gelir elde ederken, 715 milyon TL vergi öncesi kâr ve 562 milyon TL ana ortaklık payları net dönem kârı gerçekleştirdi...

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

Konutta 15 yılın en büyük fırsatıyla karşı karşıyayız!

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Konutta son 15 yılın en büyük fırsatı ile karşı karşıyayız" dedi...

Akfen Holding 41. yılını kutladı!

Hamdi Akın tarafından 1976'da Ankara'da küçük bir kazan atölyesinde temelleri atılan Akfen Holding 41. yılını kutladı. 

Akfen Holding 41'nci kuruluş yılını kutluyor!

Türkiye’nin en büyük yatırım gruplarından arasında yer alan Akfen Holding kuruluşunun 41’nci yılını kutluyor

Gayrimenkul alımı için son 40 yılın en iyi zamanı!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, gayrimenkul yatırımı yapmayı planlayanlara, "Son 40 yılın en iyi zamanı" olduğunu söyledi.

Vefa Holding, 25. yılını kutladı!

Vefa Holding, 25. yılını görkemli bir gece ile kutladı. Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, 2020 yılında faaliyet gösterdikleri alanlarda en çok tercih edilen, en büyük ve lider oyuncu olmak istediklerini söyledi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç oldu!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Koç, " Önümüzdeki dönemde de Koç Topluluğu olarak, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olmayı sürdürürken, küresel arenada ülkemizi yeni başarı hikayeleri ile buluşturacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Turgut Aydın Holding yıl sonuna kadar 100 Eve mağazası açacak!

A101, English Home gibi perakende markalarını bünyesinde bulunduran Turgut Aydın Holding, kısa bir süre önce "Eve" markasıyla kişisel bakım ve kozmetik sektörüne girdi. Bu yılın sonuna kadar 100 Eve mağazası açılacak.

Bera Ankara'ya Yılın Turizm Yatırımı Birinciliği

Bera Ankaıa'ya bir ödül daha. Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği "Yılın Starları Anketi"'nde, 'Yılın Turizm Yatırımı' dalında birinciliği Kombassan Holding bünyesinde "HELAL HİZMET' anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Ankara kazandı.

Doğalgaz fiyatları 1,5 yılın en düşüğüne geriledi!

Doğalgaz fiyatları 1,5 yılın en düşüğüne geriledi. Doğalgaz fiyatları, ılımlı hava koşulları, artan stoklar ve Rusya odaklı gelişmeler sonrasında yaklaşık 1,5 yılın en düşük seviyesini gördü.

Sinpaş 5 yılın konut lideri!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, 2014 yılında 1.2 milyar TL değerinde 2 bin 500’ün üzerinde konut satışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Sinpaş 5 yılın konut lideri oldu.

koç holding yılın ilk çeyreğinde ne kadar kar etti Haberi

koç holding yılın ilk çeyreğinde ne kadar kar etti


Koç Holding, 2014 yılının ilk çeyreğinde konsolide bazda toplam 15.7 milyar TL gelir elde ederken, 715 milyon TL vergi öncesi kâr ve 562 milyon TL ana ortaklık payları net dönem kârı gerçekleştirdi. Koç Holding CEO’su Turgay Durak, “2014 yılının ilk çeyreğinde yaşanan zorlu ekonomik ortama karşın, Koç Topluluğu tüm faaliyetlerini sağlam bir şekilde sürdürmeye devam etti. Ekonomik dalgalanmaların yaşandığı, yakın coğrafyamızda belirsizliklerin devam ettiği bu dönemde Koç Topluluğu olarak risk yönetimine ve tasarruf tedbirlerine ağırlık verirken, yılın geri kalan dönemi için sürdürülebilir büyüme stratejimiz ile ülkemiz için yatırımlarımıza var gücümüzle devam ediyoruz” dedi.


Koç Holding’in 2014 ilk çeyrek sonuçlarını değerlendiren Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Türkiye’de tüketici güveninin 2014 yılının ilk çeyreğinde zayıf bir seyir izlediğine dikkat çekerken, bunun tüketim...