29 / 03 / 2024

Koç İnşaat

Koç İnşaat

Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat ve gayrimenkul sektörleri, referandum sonrası dönemden umutlu. Referandum belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla birlikte, Körfez ülkelerinden Türkiye’ye büyük yatırım beklendiği açıklandı.

Emlakçılardan sektörü hareketlendirmek için destek!

Dünya genelinde yaşanan ekonomik durgunluk, tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Sektöre canlılık kazandırmak isteyen firmalardan da çözümler gelmeye başladı.

İzmir Mia Citv Hotel Haziran'da açılıyor!

1995 yılından hu yana inşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Koç İnşaat, konumu ve modern mimarisiyle büyük yankı uyandıran Mia Citv Hotels'i Haziran ayında hizmete açıyor.

Koç inşaat Mia projelerine yenilerini ekliyor!

İzmir'de faaliyet gösteren Koç inşaat, Mia projelerine yenilerini ekleyerek, yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Koç İnşaat'ın yeni projesi Menderes'te Mia konseptiyle hayata geçiyor.

Koç İnşaat Gaziemir'de otel projesine imza atacak!

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, İzmir'e kazandıracakları yeni yatırımlarının iş seyahatleri yapan kişilerin ihtiyaçlarına yanıt vereceğini söyledi. Koç İnşaat, Gaziemir'de bir otel projesine imza atıyor.

Koç İnşaat Gaziemir Otel projesi 2015 yılında teslim edilecek!

36 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini başarı ile sürdüren KOÇ İNŞAAT, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından İzmir'in değer kazanan yaşam ve iş merkezi Gaziemir'de benzersiz bir otel projesine imza atıyor.

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8554 ada 6 parselde yer alan arsadaki Doğan Koç İnşaat ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak proje ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje! 

Mistral GYO'nun İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan arsa Doğan Koç İnşaat'ın hayata geçireceği projenin yapı ruhsatı belediyece onaylandı ve inşaat süreci başladı.

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Mistral GYO Konak projesi için imzalar atıldı!

Mistral GYO İzmir Konak Mersinli projesi için imzalar atıldı. Konak Mersinli arsası için Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalandı...

Mistral GYO Konak arsası için imzalar atıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir ili Konak İlçesi Mersinli Mahallesi 8554 ada 6 parseldeki arsada Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile anahtar teslim usülü bir inşaat projesi yapılacak...

Mia Suites Bornova fiyat listesi!

Koç İnşaat ve Mia Yapı imzasıyla yükselen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova fiyat listesi...

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Bornova'da yükselen projede fiyatlar 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehmi Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Adıyaman Kahta Koçali Barajı Ana İletim Hattı inşaatı ihalesi 29 Haziran'da!

Adıyaman Kahta Koçali Barajı Ana İletim Hattı ve Sulaması İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 29 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Arslan tarafından kuruldu. 

Koç İnşaat Haberi

Koç İnşaat

Türkiye ekonomisine yön veren aktörler, gözünü 16 Nisan’da yapılacak referanduma çevirmiş durumda. İnşaat firmaları ve gayrimenkul alıcıları, yatırım yapmak için belirsizliğinin ortadan kalkmasını bekliyor. İnşaat ve gayrimenkul sektörlerinin, referandumdan umutlu olduğunu belirten A. Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve emlaksatan.com sitesinin kurucusu Abdurrahman Koç, Körfez ülkelerinden büyük yatırımlar beklendiğinin altını çizdi.


Gayrimenkul sertifikası, 20 yıl vadeli konut kredisi ve yabancı yatırımcılara yönelik KDV düzenlemesi gibi uygulamaların, referandum sürecinde sektörü dinamik tuttuğunu söyleyen Koç, “Tüm sektörler 16 Nisan’da yapılacak referanduma odaklanmış durumda. Referandum sürecinde inşaat firmaları ve gayrimenkul alıcıları yatırımlarını sürdürmeye devam etti. Sektördeki hareketlilik, referandum belirsizliğine rağmen hızını kaybetmedi. Referandumun ardından, sektörün büyük bir kalkınma hamlesi yapacağına inanıyoruz. Körfez ülkelerinden yatırımcılar yatırım yapmak için referandum sonrasını heyecanla bekliyor” ifadelerini...