20 / 04 / 2024

kocaeli 44 Evleri Tüneli

kocaeli 44 Evleri Tüneli

Derince 44 Evlerde bulunan trafik ışıklarını kaldıracak ve D 100 üzerindeki transit geçişi sağlayacak olan 44 Evler Tünel inşaatında ilk araç trafiği önceki gün gerçekleşti

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi evleri restore ediyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri yeniden hayat buluyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Evleri'ni restore ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş., Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır. 

Kocaeli Tuana Evleri 2. Etap'ta ön teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen  Tuana Evleri 2. Etap’ta sona gelindi.

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Kocaeli Gölcük Yalı Evleri'nde sona gelindi!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Değimendere'de inşa edilen 12 adet ev ve cami projesinde sona gelindi. Yalı Evleri'nde evler teker teker tamamlanıyor.

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

Kocaeli Yalı Mahallesi Tarihi Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki Yalı Mahallesi Tarihi Evleri'nin aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkarılmasının ardından, 12 tescilli binanın ve caminin restarasyon çalışması başladı.

Kocaeli Gölcük TOKİ Evleri'ne 1750 müracat!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kocaeli Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, evi olmayan emekliler için hayata geçirilecek olan TOKİ Evleri konusunda bilgi verdi.

Kocaeli Tuana Evleri'nin işyeri ihalesine 2. kez talep gelmedi!

2. kez gerçekleşen ihale çıkan Tuana Evleri 1. Etap projesinde yer alan 6 adet işyerinin satışında yine katılım olmadığı için aynı bedel ve şartlarla bugünden itibaren doğrudan satış yöntemi ile işyeri sahip olmak isteyenlere satışları gerçekleştirilecek.

Kocaeli Kandıra TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

Toplamda 272 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki Kocaeli Kandıra TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

kocaeli 44 Evleri Tüneli Haberi

kocaeli 44 Evleri Tüneli


Derince trafiğini buyuk oranda rahatlatacak olan 44 Evler Tünel inşaatı geçtiğimiz günlerde bitirilmişti.Tünel inşaatında araç trajiği önceki gün sessiz sedasız açıldı. Derince 44 Evlerde bulunan trafik ışıklarını kaldıracak ve D 100 üzerindeki transit geçişi sağlayacak olan 44 Evler Tünel inşaatında ilk araç trafiği önceki gün gerçekleşti.Ankaralı hızlı tren projesini yapan firma tarafından yapılan 44 Evler Tünel inşaatı son aylarda ekiplerin yoğun bir çalışması ile bu yıl çıkmadan bitirilerek trafiğe açıldı 


TRAFİK RAHATLAYACAK 

Derince Tünelinden sonra ikinci tünel inşaatı olan 44 Evler Tünel inşaatı Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Derince Belediyesi ile birlikte yapılacak projeler içinde yer almıştı.Bu yılın başında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yapımı için ödenek ayırdığı 44 Evler Tüneli geçtiğimiz hafta bitirilerek hafta sonu sessiz sedasız araç trafiğine açıldı 


AÇILIŞ YAPILACAK 


Derince yan...