29 / 03 / 2024

kocaeli Ayazma Kapalı Pazar Yeri

kocaeli Ayazma Kapalı Pazar Yeri

Ayazma Pazar Yeri 'nde 100 pazarcı için satış tezgahının yanında, projede hobi odaları, İzmek kurs sınıfları, emekli odaları, Etüt merkezi ve çok amaçlı salon ile mescit de yer alacak.

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kocaeli'ye kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki yarı olimpik yüzme havuzunun temelini attı. Temel atma töreninde yeni kapalı yüzme havuzunun da müjdesi verildi...

Kocaeli Kartepe’ye bir spor salonu daha geliyor!

Kocaeli Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi kapalı spor salonu yapım işi ihalesi 11 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Kocaeli'ye modern kapalı pazar yeri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perşembe Pazarı’nın kurulması için modern bir pazar alanı oluşturulması için çalışmalar başladı.

Kartepe Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Sarımeşe’de 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşaatının tamamlanmasının ardından bir inceleme gerçekleştirdi.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi 5 Aralık'ta!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Vilayet binasının bulunduğu alana yapacağı 6 bin 500 metrekarelik kapalı otopark ve kentte farklı bir görünüm kazandıracak kent meydanı için 5 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacak.

Başiskele Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Kocaeli’nin en modern ve büyük kapalı pazar yeri projesinin temeli, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibinin de katılımıyla kurban kesilerek ve atıldı.

Kocaeli Başiskele'ye 2. kapalı pazar yeri yapılıyor!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Merkez mahallesinde kapalı pazar yeri inşasına başladı. Kocaeli’nin en büyük ve en modern kapalı pazar yeri projeleri Başiskele halkı ve pazarcı esnafı için hayata geçiyor.

Kocaeli Mevlana Modern Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Mevlana Modern Kapalı Pazarı'nda çalışmaların startı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından verildi. Projenin 2018'den önce tamamlanması hedefleniyor.

Kocaeli Çayırova'ya olimpik yüzme havuzu inşa ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için çalışmalara başladı. 2 bin 628 metrekare alan üzerine inşa edilen yapı, bin 979 metrekare kapalı alana sahip olacak.

Kocaeli Kartepe’ye kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçesinde Sarımeşe bölgesinde 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa ediliyor. Yapı çalışmaları tamamlanan projenin iç kısmındaki uygulamalar yapılıyor.

kocaeli Ayazma Kapalı Pazar Yeri Haberi

kocaeli Ayazma Kapalı Pazar Yeri


İzmit Belediyesi, Yeşilova ve Kuruçeşme’de açtıklarının sonrasında, yeni bir kapalı pazar yerinin temeli dün atıldı. Tepeköy ile Ayazma mahallelerinin ortak kullanacağı, iki mahallenin sınırını oluşturan 17 Ağustos Bulvarı Kiraz Sokak’taki 3264 metrekarelik yere yapılacak kapalı pazar yerinin temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan evsahipliği yaptı. Kocaeli milletvekili Sibel Gönül, Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar İzmit Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu, İzmit Belediyesi meclis üyesi Mahmut Öztürk, Tepeköy Mahalle Muhtarı Cemal Güreşen, Ayazma Mahalle Muhtarı Rıdvan Kedikli, İzmit İlçe Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert, AKP İzmit Kadın Kolları  Başkanı Aysel Demirtaş, Ayazma ve Tepeköy Mahalle sakinleri ile davetli konuklar ve belediye daire müdürleri de açılışta hazır bulundu.


240 GÜNDE TAMAMLANACAK

100 pazarcı için satış tezgahının yanında, projede hobi odaları, İzmek kurs sınıfları,...