18 / 04 / 2024

Kocaeli belediyesi kaçak yapı yıkımı

Kocaeli belediyesi kaçak yapı yıkımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ve Karamürsel ilçelerindeki kaçak ve ruhsatsız binaların yıkımını tamamladı. Yıkım Sapanca Gölü mutlak alanı sınırlarında olan ve yıllardır çirkin görüntüler oluşturan metruk binalarda gerçekleştirildi.

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Meram Belediyesi’nden kaçak yapılaşma uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi ilçedeki kaçak yapılarla ilgili önemli uyarılar yaptı

Kocaeli'de kaçak yapılara ceza kesildi!

İzmit Belediye Encümeni ilçe genelinde bulunan kaçak yapılara ceza uyguladı. Yapılan denetimlerde 247 bin 767 TL ceza verildi.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy'de kaçak inşaat mı yaptı?

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

Kocaeli belediyesi kaçak yapı yıkımı Haberi

Kocaeli belediyesi kaçak yapı yıkımı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ve Karamürsel ilçelerindeki kaçak ve ruhsatsız binaların yıkımını tamamladı. Yıkım Sapanca Gölü mutlak alanı sınırlarında olan ve yıllardır çirkin görüntüler oluşturan metruk binalarda gerçekleştirildi.


KAÇAK YAPILAR YIKILDI


Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde kaçak yapılaşmaya karşı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kartepe Eşme Mahallesi’nde 2 adet yapının yıkım kararı alındı. Uygunsuz yapılar Sapanca Gölü mutlak koruma alanı sınırları içerisinde inşa edildiğinden, Kartepe Belediyesi’nce Encümen kararları alınmıştı. Kararlar neticesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan araç, ekipman ve güvenlik ekibi desteğiyle İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ve Kartepe Belediyesi tarafından yapılan ortak program dahilinde yapıların yıkımı gerçekleştirildi.


METRUK BİNALAR


Öte yandan Karamürsel Kayacık Mahallesi’nde bulunan ve yıllarca metruk bir şekilde çirkin görüntüler oluşturan binaların da yıkımı yapıldı. Binalar Karamürsel Belediyesi’nce alınan Encümen kararına istinaden yine...