25 / 04 / 2024

Kocaeli belediyesi projeleri

Kocaeli belediyesi projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası’nda ikamet eden inşaat işçisi Osman Demirkan ailesine evlerini tamamlamaları için inşaat malzemesi yardımı yapıldı.

Kocaeli Belediyesi kamulaştırdığı alanları TOKİ'ye satacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sepetçi ve Sekbanlı bölgesinde kamulaştırdığı alanları daha yüksek bir bedelle TOKİ'ye satmaya hazırlanıyor.

Kocaeli sanayinin ve istihdamın başkenti oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Burası sanayinin ve istihdamın başkenti. Bu anlayışla ilin her karışını planladık, altyapıda 1 numarayız” dedi.

İzmit'te Turizm Danışma Merkezleri kuruluyor!

İzmit Belediyesi tarafından yapılan girişimler sonucunda turizm danışma merkezleri kuruluyor. Birçok medeniyete ev sahipliği yapan İzmit’te yıllardır önemli bir eksiklik olan turizm enformasyon merkezi ihtiyacı kısa süre içinde giderilmiş olacak.

Kocaeli, kent mobilyasını kendisi üretiyor!

Kocaeli, kent mobilyasını kendisi üretiyor. Adana Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililer kent mobilyaları üretim tesisinin montaj atölyesi, boya atölyesi, kaynak atölyesi, depo ve marangoz atölyelerini ziyaret ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Kocaeli Hacıhazır'da kentsel dönüşüm için oylama!

Kocaeli Belediyesi, riskli alan ilan edilen Hacıhazır Mahallesi'nde kentsel dönüşümü vatandaşa soruyor. Mahallelinin dilekçeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilecek.

Kocaeli belediyesi projeleri Haberi

Kocaeli belediyesi projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı tarafından muhtaç vatandaşlara inşaat malzemesi yardımı yapılmaya devam ediliyor. Dilovası’nda ikamet eden inşaat işçisi Osman Demirkan, kaba inşaatını tamamladığı evini sağlanan yardım sayesinde tamamlayabilecek. Demirkan, evini tamamlamasına yardımcı olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


ÖNCE ARAŞTIRMA YAPILIYOR

İhtiyaç sahibi kişilerin başvurusunun ardından Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi oldukları araştırılarak belirlenen vatandaşlara, bulundukları mahallenin muhtarıyla da görüşülerek yardımda bulunuluyor. Sosyal Hizmetler uzmanları mahalle muhtarları ve Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemeler sonrası, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlara inşaat malzemesi yardımında bulunuluyor.


13 KALEM İNŞAAT MALZEMESİ YARDIMI

Dilovası Diliskelesi Mahallesi’nde İkamet eden inşaat işçisi Osman Demirkan’a yapacağı evi için inşaat malzemesi yardımında bulunuldu. İhtiyaç sahibi Demirkan’a 13 kalem...