26 / 04 / 2024

kocaeli bina yıkımı

kocaeli bina yıkımı

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binaların yıkımı için ihale yapıldı. İhaleye 11 firma teklif sundu. İhaleye sunulan en yüksek teklif 1 milyon 710 bin TL + KDV oldu. İhaleler dışındaki maddeler de konuşularak karar verildi. 

Kocaeli depreminden kalma hasarlı evler yıkılıyor!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremin ardından büyük ve az hasarlı evler için yıkım çalışmaları başlatıldı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kahraman Bulut yapılan çalışmalar hakkında bilgi vedi.

Kocaeli'de depremde hasar gören 3 bina yıkıldı!

Kocaeli Karayakuplu ve Belen mevkisinde 1999 yılında meydana gelen Marmara Depremi'nde hasar gören 3 bina yıkıldı...

Kocaeli'de 1999 depreminde zarar gören 2 bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 2 bina yıkıldı...

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Kocaeli’de 1.502 binada hasar tespit edildi!

17 Ağustos 1999 depremi sonrasında Kocaeli’de 1.502 adet hasarlı binanın olduğu tespit edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hasarlı binalar için çalışmalara başladı.

Kocaeli'de 17 Ağustos Depremi'nde hasar gören binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hasarlı metruk halde olan 193 binanın yıkım çalışmalarına başladı. 

Kocaeli'nde tarihi bina iş makineleriyle yıkıldı!

Kartepe ilçesinde, Anıtlar Kurulu tarafından tescil edilmiş tarihi bina kimliği belirsiz kişilerce iş makinesiyle yıkıldı. Polis, iş makinesi operatörlerini yakalarken, operatörlere talimat veren kişiler ise hala aranıyor.

Kocaeli'nde imar planları kapsamında yıkımlar yapılıyor!

Kocaeli'de yeşil alan ve meydan olarak değerlendirilecek olan Ömerağa Mahallesi’ndeki Halkevi olarak da bilinen alanda yer alan 28 dükkandan 23’ü yıkıldı.

Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentsel yenileme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı.  

Kocaeli şehir merkezindeki 5 katlı bina yıkılıyor!

Şehir merkezinde bulunan 60 yıllık 5 katlı İsmail Pekdemir apartmanının yıkımını SGC İnşaat Hafriyat firması tarafından gerçekleştiriliyor.

Kocaeli'de kaçak yapıya geçit yok!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ve Karamürsel ilçelerindeki kaçak ve ruhsatsız binaların yıkımını tamamladı. Yıkım Sapanca Gölü mutlak alanı sınırlarında olan ve yıllardır çirkin görüntüler oluşturan metruk binalarda gerçekleştirildi.

İzmit'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Çavuşoğlu Mahallesi4nde bulunan İbrahim Kanyere’ye ait ağır hasarlı binanın belediye ekiplerince yıkıldığı bildirildi.

Kocaeli'de bina yıkımı protesto edildi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, inşaat halindeki bir bina, imar izni bulunmadığı iddiasıyla yıkıldı Buna tepki gösteren yurttaşlar yıkımı protesto etti. Yıkıma tepki gösterenler, İzmit Belediyesi Alikahya Hizmet Binası önüne yürüdü.

TTB'den kritik Hatay raporu: Bina yıkımları mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun değil!

Türk Tabipleri Birliği (TTB) İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu’nun Hatay’a ilişkin açıkladığı raporda, bina yıkımı ve enkazın kaldırması gibi basamakların mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun olmadığı belirtildi.

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Malatya'da yüzde 15 seviyelerindeki hasarlı bina yıkımları 2,5 ayda yüzde 53,5'e ulaştı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Malatya'da, 2,5 ay kadar önce yüzde 15 seviyelerinde olan hasarlı bina yıkımı, çalışmaların hızlanmasıyla yüzde 53,5'e çıktı.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 489 bina yıkıldı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin derinden etkilediği Kocaeli'de kentsel dönüşüm kapsamında 489 bina yıkıldı...

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Kastamonu Bozkurt'ta 140 bina için acil yıkım kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle ağır hasar alan 140 bina için acil yıkım kararı alındı.

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

kocaeli bina yıkımı Haberi

kocaeli bina yıkımı

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binaların yıkımı için ihale yapıldı. İhaleye 11 firma teklif sundu. İhaleye sunulan en yüksek teklif 1 milyon 710 bin TL + KDV oldu.İhaleler dışındaki maddeler de görüşülerek karar verildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı’nda İzmit, Gölcük ve Karamürsel’deki eski yapıların yıkımı için ihale yapıldı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Büyükşehir Meclis Salonu’ndaki ihaleye 11 firma teklif sundu. En yüksek 3 teklifin alındığı son toplantıda yıkım ihalesine verilen en yüksek teklif 1 milyon 710 bin TL + KDV oldu. Büyükşehir Encümeni’nde ihaleler dışında kalan maddeler degörüşülerek karar verildi.

MEZBAHANE BİNASI YIKIMI İÇİN İHALE DÜZENLENDİ

Büyükşehir Encümeni’nde İzmit İlçesi, Kadıköy Mahallesi, 3747 Ada 7 parselde bulunan Göç İdaresi Eski Hizmet Binası, Çukurbağ Mahallesi, 417 Ada 14 parselde bulunan...