29 / 03 / 2024

kocaeli büyükşehir belediyesi projeleri

kocaeli büyükşehir belediyesi projeleri

Büyükşehir’in Karamürsel’de inşa ettiği kent meydanı ve belediye binası hızla yükseliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 121 proje!

Kocaeli’nde 2004 yılından bu yana binlerce projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halen 121 farklı projeyi aralıksız devam ettiriyor, büyükşehir, Kocaeli halkının konforu ve refahı için 7/24 çalışıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 500 bin ağaç dikecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ağaçlandırma çalışmasında hedefine hızla ilerliyor. Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından ortaya koyulan hedefler doğrultusunda bu yılsonuna kadar 500 binin üzerinde ağaç fidanı dikilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yıl sonuna kadar 500 bin ağaç dikecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl yapılacak ağaçlandırma çalışmasında hedefine hızla ilerliyor. Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından ortaya koyulan hedefler doğrultusunda bu yılsonuna kadar 500 binin üzerinde ağaç fidanı dikilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 19 okula basketbol sahası!

246 açık basketbol ve voleybol sahasını okullara kazandıran Büyükşehir Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 19 okul için daha Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Binası’nda ihale gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından kent genelindeki tüm orman köylerinin çöpleri belirli zaman periyotlarında toplanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya spor salonu inşa edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’ya inşa edeceği spor salonunun yer teslimi yapıldı. Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak spor salonu bin seyirci kapasiteli olacak.

Kocaeli Kadıköy'e kapalı pazar yeri ve 7 katlı otopark inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İlçesi Bekirpaşa Bölgesi'nde yer alan Kadıköy Mahallesi'ne 58 bin 400 metre kare inşaat alanındaı kapalı Pazar ve 7 katlı otopark inşa etmek için kolları sıvadı...

Kocaeli Gültepe Mahallesi’ne 40 dönümlük park inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Gültepe Mahallesi’nde yer alan Miralay Mümtaz Caddesi çevresini parka dönüştürecek, çalışma Gültepe otoyol viyadüğünün üst kısmından başlayacak çalışma aşağıya doğru uzanan 40 dönümlük alanda gerçekleştirilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kocaeli Büyükşehir, kepenk indiren iş yerlerinden kira almayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs mücadelesi kapsamında iş yerlerini kapatan işletmecilerden kira almayacaklarını açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşa prefabrik ev yardımı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve barınamayacak durumda olan vatandaşlara prefabrik ev yardımı yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir projelerinde aksama olmayacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projelerinde aksama olmayacağını söyledi.

kocaeli büyükşehir belediyesi projeleri Haberi

kocaeli büyükşehir belediyesi projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede belediye binası ve kent meydanı şekillenmeye başladı. A blok ara katı asansör kule betonunun döküldüğü projede, A blok alt zemin katı duvar imalatı, B blok ara katın duvar imalatı ve C blok 1. bodrum katın betonarme imalatları tamamlandı. Projede ayrıca A blok ve B blok 1. katın duvar imalatı, C blok alt zemin kat kolon-perde-tabliye imalatı, elektrik ve mekanik tesisat imalatları ve yalıtımı biten kısımlarda da dolgu işlemleri sürüyor.

Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak Karamürsel’e modern bir kent meydanı kazandırılıyor. Projede meydan olarak kullanılacak 5 bin metrekare açık alan yer alıyor. 2 bodrum zemin ve 2 kattan oluşacak yeni hizmet binasının...