25 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehirden Çayırova OSBye Köprülü Kavşak

Kocaeli Büyükşehirden Çayırova OSBye Köprülü Kavşak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yarın yapılacak. Proje kapsamında 3 üst, 2 alt geçidi yapılacak.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan büyük haziran ayı müjdesi geldi. Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek yardım ödemelerine başvurular başladı. Peki başvurular nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

Migros'tan büyük atak! Ayçiçek yağı dip seviyeyi gördü

Ayçiçek yağına dev indirim Migros'tan geldi. 4 litre ayçiçek yağının raflardaki satışa sunulan ücreti resmen geriledi. 119 TL'den satışa sunulan 4 litre ayçiçek yağına rağbet hayli büyük oldu. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Hakmar Express’de büyük indirim! Ayçiçek yağında görülmemiş rakam! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yaptığı indirimler ile vatandaşlar tarafından çok sevilen Hakmar Express, büyük indirimlerine bir yenisini daha ekledi. Peki, Hakmar Express’de bu hafta sonu hangi aktüel ürünler indirimli satılıyor? ? İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Emekli promosyonundan sonra bir adım da büyükşehirden! 4 bin 500 TL verecekler

Emeklilere yönelik promosyon kampanyasının etkileri devam ederken, bir önemli adım da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Belediye, öğrencilere yönelik yeni bir burs kararına imza attı.

Hakmar’dan büyük indirim! Ayçiçek yağında görülmemiş rakam! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’de vatandaşlar tarafından çok sevilen market zincirleri Hakmar Express, büyük indirimlerine bir yenisini daha ekledi. Peki, Hakmar Express’de bu hafta sonu hangi ürünler indirimli satılıyor? ? İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Kızılay’dan öğrencilere büyük destek!  10 milyonluk yardım…

Kızılay, burs ya da eğitim materyalleri gibi farklı çözümlerle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Eğitime büyük pay ayıran Kızılay, sadece bu yıl 62 bin 700 öğrenciye 10 milyon 40 bin Türk Lirası tutarında eğitim yardımı verildi.

Fahiş kiralar zorunlu göçe sebep oldu! Memurlar tek tek büyükşehirden tayin istiyor!

Artan konut kiraları memurların büyükşehirden tayin istemesine sebep oluyor. Son zamanlarda büyükşehirde görev alan memurların tayin talebi sayısı önceki yıllara göre 3 kat arttı.

Konut yatırımında geri dönüşü süresi uzadı! İşte 3 büyükşehirdeki son durum!

Dünya genelinde büyükşehirlerde konutların kira geri dönüş süresinin 200-250 ay arasında olduğu görülürken, Türkiye’de pek çok şehird bu aralık aşıldı. 20 büyükşehirden yalnızca Antalya ve Muğla’da konutların geri dönüş süresi kısaldı, kiralar ev fiyatlarından daha çok yükseldi...

Kocaeli Büyükşehirden Çayırova OSBye Köprülü Kavşak Haberi

Kocaeli Büyükşehirden Çayırova OSBye Köprülü Kavşak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova ile TEM otoyolu OSB arasındaki ulaşımı daha güvenli hale getirmek için köprülü kavşak projesini hayata geçiriyor. 


Çayırova’da TEM Otoyolu ile Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ulaşım sorununu çözmek için 3 üst, 2 alt geçidin yapılacak. 6 bin 764 metre yolun yapılacağı üst geçit çalışmasında 308 bin 142 metreküp kazı, 31 bin 825 ton asfalt, 14 bin 969 ton beton imalatı gerçekleştirilecek. 


2 bin 700 ton prefabrik kiriş imalatının yapılacağı önemli projede 2 bin 271 metre drenflex boru, bina işleri için çeşitli imalatlar, elektrik ve tesisat işleri yapılacak. 


Köprülü kavşak, TEM Otoyolu İstanbul yönünden gelen araçların, organize sanayi bölgelerine ve Çayırova Şekerpınar mahallesine bağlantısını sağlamak...