26 / 04 / 2024

Kocaeli Çayırova Köprülü Kavşağı OSB’yi rahatlayacak

Kocaeli Çayırova Köprülü Kavşağı OSB’yi rahatlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapımına başlanan köprülü kavşak çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kocaeli Çayırova'da 32.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kocaeli Çayırova Belediyesi, İnönü Mahallesi, Akse Mahallesi ve Şekerpınar Mahallesi'nde bulunan 3 arsayı satıyor. İhale 05 Nisan günü gerçekleşecek..

Kocaeli Çayırova'da 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Satış bedeli 10 milyon 497 bin 500 TL olan arsanın satışı 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’daki bir caddeyi daha yeni yüzüne kavuşturuyor. Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi üzerinde belli bölgelerde 4 bin 500 metreküp taş duvar imalatı yapıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakları tanıtıldı

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı 26 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle yapılacak.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kocaeli'deki köprülü kavşaklara neşter!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anadolu’nun kavşak noktasına sahip ve Türkiye’nin atardamarlarından D-100 ve D-130 karayollarının merkezinden geçtiği şehir merkezine köprülü kavşak ve yaya üst geçiş köprüleri ile adeta neşter vurdu.

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kocaeli 15 Temmuz Köprüsü'nden ilk araç geçti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Eski Gölcük Yolu Ömer Türkçakal Bulvarı Outlet Center mevkiinde yaptığı ve kent trafiğine büyük rahatlık katacak köprülü kavşağın köprü kısmı Bakan Fikri Işık’ın katılımıyla ilk araç geçişi yapıldı.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı trafiği rahatlatacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı yapımında çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Çayırova Köprülü Kavşağı OSB’yi rahatlayacak Haberi

Kocaeli Çayırova Köprülü Kavşağı OSB’yi rahatlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapımına başlanan köprülü kavşak çalışması tüm hızıyla devam ediyor.


Ağır vasıta ve OSB’ye giriş-çıkış yapan araçların yoğun olduğu bölgede yapılan çalışma ile Çayırova Şekerpınar mahallesine ve OSB’ye ulaşım daha güvenli bir şekilde sağlanacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan proje kapsamında trafik sıkışıklığının yoğun olduğu bölgeye köprülü kavşak yapımı gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışma tamamlandığında bölgede bulunan trafik ışıklarının kaldırılmasıyla vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşımı sağlanacak.


Yapımına başlanan inşaatın nebati toprak alımı ve istinad duvarlarının kazı çalışması devam ediyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yolun yapılacağı üst geçit çalışmasında 308 bin metreküp kazı, 31 bin 800 ton asfalt, 15 bin ton beton imalatı gerçekleştirilecek....