29 / 03 / 2024

kocaeli Cengiz Topel Havaalanı

kocaeli Cengiz Topel Havaalanı

İzmit’te büyük umutlarla 2011 yılında sivil uçuşlara açılan Cengiz Topel Havaalanı’ndan, Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bugünden itibaren çekildi.

Cengiz Topel Havaalanı'na uçan kalmadı!

İzmit’te büyük umutlarla 2011 yılında sivil uçuşlara açılan Cengiz Topel Havaalanı’ndan, Atlasjet ve Borajat’ten sonra Anadolu Jet de sürekli zarar edilmesi nedeniyle bugünden itibaren çekildi

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa Saruhanlı'da 1.500 kişi tapularına kavuştu!

Saruhanlı Belediyesi, ilçede bulunan Cengiz Topel mahallesinde 6 yıldır devam eden imar sorununu çözerek 1.500 kişiyi tapularına kavuşturdu.

Beşiktaş'ta istinat duvarı araçların üzerine çöktü!

Beşiktaş Etiler Mahallesi Cengiz Topel caddesinde yer alan bir otoparkta henüz bilinmeyen bir nedenle istinat duvarı çöktü.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Mamak Şehit Cengiz Topel'de tapu sevinci!

Mamak Belediyesi, Şehit Cengiz Topel Mahallesi’nde yaşanan toprak kayması sonucu evleri boşaltılan vatandaşlar için gerekli imar çalışmalarını tamamladı ve tapularını teslim etti.

Karşıyaka Şehit Cengiz Topel'de dükkanlar boşaldı!

Karşıyaka’daki tramvay inşaatı dolayısıyla Şehit Cengiz Topel Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının yol açtığı kriz büyüyor. İşleri bozulan esnaf belediyenin kendilerine cevap bile vermediğini söylüyor.

Maski'den Saruhanlı'ya yağmur suyu hattı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Cengiz Topel Mahallesi’nde yağışlı havalarda sokaklarda meydana gelen su taşkınlarının önüne geçmek için yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yardımcı ve Ramazan Atlı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Caner tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi' nde kuruldu.

Deep Desıgn Dekorasyon İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Desıgn Dekorasyon İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remziye Sancak tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Bostanlı'daki tramvay inşaatları bölgedeki dükkan ve ev kiralarını etkiledi!

İzmir trafiğini arapsaçına çeviren tramvay inşaatları en büyük darbeyi Bostanlı esnafına vurdu. Çalışmalar yüzünden müşterilerini kaybeden Cengiz Topel Caddesi esnafı kepenk kapatmaya başladı.

Mersin Akdeniz'deki Cengiz Topel Parkı yenilendi!

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kullanım ömrünü tamamlamış parkların revizyonu çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, son olarak Nusratiye Mahallesinde bulunan Cengiz Topel Parkını baştanbaşa yenileyerek Mahalle halkının hizmetine sundu.

Hakkari Yüksekova'da iki yeni eczane açıldı!

Yüksekova’da Özgürlük Meydanı’nda Erdem Eczanesi ile Cengiz Topel Caddesi Karaylar İş Hanı’nda Avaşin Eczanesi açıldı.

kocaeli Cengiz Topel Havaalanı Haberi

kocaeli Cengiz Topel Havaalanı


İzmit’te askeri amaçlı Cengiz Topel Havaalanı’nın yanında 25 yıl önce yaptırılmasına rağmen ekonomik olmadığı gerekçesiyle uçuşa açılmayan sivil havaalanı, 17 ağustos 1999 tarihindeki Marmara Depremi’nde de hasar görünce içindeki cihazlarıyla birlikte kaderine terk edildi. 2011 yılında binaları ve pisti onarılan havaalanı, 2011 yılında ilk olarak Atlas Jet ile Trabzon uçuşlarına başlamış, ancak firma ekonomik olmadığı için bir süre sonra bu uçuşları durdurmuştu. Ardından gelen Bora Jet de Trabzon’un yanı sıra haftanın belirli günleri Erzurum’a da uçuş başlattı, ancak o da ekonomik kuşullar nedeniyle vaçzgeçti. Son olarak gelen Anadolu Jet ise, değişis bir sistem uygulayarak Türkiye’nin her yerine aynı fiyatla, ancak aktarmalı olarak uçuş başlattı. Anadolu Jet de bugünden itibaren uçuşlarına son verdi.


Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ da...