19 / 04 / 2024

kocaeli Dilovası Atıksu Arıtma tesisi

kocaeli Dilovası Atıksu Arıtma tesisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 45 Milyon TL’lik Dilovası Atıksu Arıtma tesisi yükselmeye başladı. İbrahim Karaosmanoğlu, "Dilovası arıtma tesisimiz ilçemizin önemli bir ihtiyacına da cevap verecektir” dedi.

Dilovası Atıksu Arıtma tesisi 45 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ’ nun yakından takip ettiği 45 Milyon TL’lik Dilovası Atıksu Arıtma tesisi yükselmeye başladı.

Kocaeli Seyrek Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesinin Karadeniz kıyısındaki turizm merkezlerinden biri olan Seyrek bölgesinin atıksularını arıtmak için yaptığı arıtma tesisinin inşaatını tamamlayarak işletmeye aldı.

TOKİ Kocaeli Dilovası Konutları yükseliyor!

Kocaeli Dilovası'nda geçtiğimiz yıl temeli atılan TOKİ konutlarında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Köseler köyünde yapım çalışmaları başlayan 935 konutun kaba inşaatında önemli mesafeler kat edildi.

Denizli'de Bekilli Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli'de büyükşehirin ilçedeki yatırımlarının açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Zolan, ilk olarak ilçenin uzun süredir ihtiyacı olan Bekilli Atıksu Arıtma Tesisinin temelini attı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Şanlıurfa Atıksu Arıtma Tesisi ihale aşamasında!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ GENEL Müdürlüğü'nün 2872 sayılı çevre kanunu gereği yapılmasını planladığı Atıksu Arıtma Tesisi ve alt yapı kanalizasyon sistemlerinin yapım çalışmaları hız kazandı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Kullar Atıksu Arıtma Tesisi için ilk kazma vuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi’ni azot fosfor giderimi yapacak ve ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi haline getirecek projeye başladı...

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat’ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona yaklaşıldı.

Bulancak atıksu arıtma tesisi projesinde 2. etaba geçildi!

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçede yapımı devam eden içme suyu temini sistemi ve atıksu arıtma tesisi yapım işi projesi kapsamında, projenin 2. Etabına geçildi.

Antalya Serik'te atıksu arıtma tesisi inşaatı devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nce Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı devam ediyor.

Antalya Serik Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 50'si tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 150 bin kişi kapasiteli olan arıtma tesisi 2030 yılına kadar bölgeye hizmet verebilecek.

Serik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 150 bin kişi kapasiteli olan arıtma tesisi 2030 yılına kadar bölgeye hizmet verebilecek.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi için yıkım çalışmaları başladı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Manisa’ya kazandıracağı Manisa Atıksu Arıtma Tesisi projesinin ilk etabı olarak şehrin ihtiyaçlarını karşılamayan eski tesisinin yıkım çalışmaları başladı

kocaeli Dilovası Atıksu Arıtma tesisi Haberi

kocaeli Dilovası Atıksu Arıtma tesisi

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde 45 Milyon TL’lik dev yatırım bedeliyle inşasına başlanılan Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi yükselmeye başladı. İSU Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar ile Dilovası’na kazandırılacak, Atıksu Arıtma Tesisi inşasında bir adet atık su geri kazanım tesisi, terfi merkezi ve 814 metre dere ıslahı gerçekleşecek. Bu tesisle azot ve fosfor giderimi yapılan, ileri biyolojik atık su arıtma tesisi inşa edilmiş olacak. Gelecek düşünülerek ileri teknolojide yapılan Arıtma tesisi, günde 60 bin metreküp debi kapasiteli olarak planlanmasına rağmen ilk etapta günde 40 bin metreküp debi kapasiteli olarak hizmet verecek. Dilderesi havzası kenarında 48 dönüm sahaya inşasına devam edilen tesiste Dilovası bölgesinin atık suları arıtılacak. Tesiste elde edilen gri su aynı zamanda temiz su kaynakların korunmasına ve su tasarrufunu da katkı...