29 / 03 / 2024

Kocaeli Dilovası ulaşım projeleri

Kocaeli Dilovası ulaşım projeleri

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol yapım ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları devam ettiriyorlar. Dilovası’nda daha önce imar planlarına işlenen fakat açılmayan ara sokak ve caddeler yeni yerleşim alanları haline geliyor.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

TOKİ Kocaeli Dilovası 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Dilovası projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Dilovası 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 kurası ne zaman? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 ödemeler nasıl? İşte TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan gayrimenkul Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 milyon 113 bin TL bedelle satılıyor. Söz konusu taşınmaz 10 Temmuz'da ihale edilecek.

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık arsa! 

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan taşınmaz 8 milyon113 bin TL bedelle satışa sunuluyor. Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 10 Nisan'da yapılacak. 

Kocaeli Dilovası'nda satılık 2 arsa 5.4 milyon TL'ye!

Mülkiyeti DSİ Genel Müdürlüğüne ait Kocaeli Dilovası'nda yer alan 2 arsa 5 milyon 467 bin 660 TL'ye satılıyor. Arsaların ihalesi 22.11.2017 tarihinde yapılacak.

Atakule GYO Kocaeli Dilovası değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Kocaeli Dilovası değerleme raporu yayınlandı.

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Gebze'nin ulaşım sorunu meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yol yetersizliği nedeni ile Gebze'de yaşanan ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Dilovası'nın yolları yenileniyor!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Yapım ve Onarım ekipleri, kaldırım, asfaltlama ve yama çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarda kaldırım kenarlarında bulunan fidan ve erişkin ağaçların kenarları özenle yapılarak koruma altına alınıyor.

Kocaeli Dilovası Doğu Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Dilovası Eynerce Deresi üzerinde bulunan ve yapımında sona yaklaşılan Doğu Kavşağı çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Ali Toltar birlikte incelediler.

Kocaeli Dilovası'na Seka Parkı kazandırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Dilovası’nda yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Kocaeli Dilovası ulaşım projeleri Haberi

Kocaeli Dilovası ulaşım projeleri

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol yapım ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları aralıksız devam ettiriyorlar.

Dilovası’nda daha önce imar planlarına işlenen fakat açılmayan ara sokak ve caddeler yeni yerleşim alanları haline geliyor. Yeni yerleşim alanları için açılan yollar ise Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yerin özelliklerine göre parke taşı yada asfalt ile kaplanarak vatandaşın rahat ulaşım yapmasını sağlıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “İmar planlarımızda olmasına rağmen açılmayan sokaklarımız bir bir açılarak vatandaşımızın rahatça evine ulaşımını sağlıyor. Vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımız sürmektedir. Sürdürülen bu çalışmalar da hız kesmeden devam edecektir. Bununla birlikte ilçemiz genelindeki birçok mahallelerimizde tamir tadilat, yama sathi kaplama ve sıcak asfalt çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalar ihtiyaca göre yapılıyor....