19 / 04 / 2024

kocaeli haberleri

kocaeli haberleri

İzmit Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi TMMOB İşhanı Naci Girginsoy Sokak No: 15 adresindeki yerinden Körfez Mahallesi Yüce Rıfat Sokak No: 53 adresindeki yeni binaya taşınacağı bildirildi.

Kocaeli'de istinat duvarı çöktü!

Kozluk Mahallesi’nde meydana gelen olayda bir apartmanın girişinde bulunan istinat duvarı çöktü. Apartman girişi çöken duvar nedeniyle kapanınca evde mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı.

İzmit'te yangın çıktı!

İzmit'te yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu binada küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Yangın sebebiyle çevrede oturan vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı.

Kocaeli'deki tarihi bina yıkıldı!

Kocaeli'deki tarihi bir bina çökme noktasına gelmişti. Çevre esnafının da şikayetleri üzerine bu binanın önce önüne güvenlik şeridi çekilmiş ve daha sonra da çatısının caddeye doğru bakan ve yayalar için tehlike arz eden kısmı yıkıldı.

İzmit'te istinat duvarı çöktü!

Kocaeli Serdar Mahallesi Şehit İlyas Bayraktutar Sokak'ta bulunan yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı, son günlerde bölgedeki yağışların da etkisiyle çöktü. Belediye ekipleri, söz konusu sokakta çalışma başlattı.

Kocaeli Başiskele'de prefabrik ev kül oldu!

Başiskele Yeniköy’de bulunan tek katlı prefabrik evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken ev kullanılamaz hale geldi.

Kocaeli'de üst geçit yıkıldı!

Edinilen bilgilere göre, Başiskele Belediyesi’ne ait bir iş makinesini taşıyan 41 KK 117 plakalı çekici TIR, seyir halindeyken Yuvacık Kültür Merkezi Hizmet Binası önü, Okul Yolu Sokak’ta bulunan bir üst geçide çarptı.

Kocaeli'de çıkan yangında tek katlı ev küle döndü!

Suadiye Orta Mahalle Selçuklu Sokak’ta aynı bahçe içerisinde bulunan iki ev yandı. Mustafa Adıgüzel’in annesine ait olan tek katlı binadaki yangınla ev kullanılamaz hale getirirken, hemen yanda bulunan iki katlı binaya da alev sıçradı.

Kocaeli'de 6 ayda 1,5 milyar liralık yatırım teşviki!

Ekonomi Bakanlığı verilerinden derlenen bilgiye göre, yılın ilk yarısında Kocaeli için sabit yatırım tutarı 1 milyar 503 milyon lira olan 64 yatırım teşvik belgesi düzenlendi. Şirketler bu belgeler kapsamında bin 509 yeni istihdam öngördü.

Kocaeli'de 1,5 milyar lira tutarında yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Ekonomi Bakanlığı verilerinden derlenen bilgiye göre, yılın ilk yarısında Kocaeli için sabit yatırım tutarı 1 milyar 503 milyon lira olan 64 yatırım teşvik belgesi düzenlendi. Şirketler bu belgeler kapsamında bin 509 yeni istihdam öngördü.

Gebze'deki 5 katlı apartman yanında başlayan inşaat nedeniyle yıkılma tehlikesi yaşıyor!

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, inşaatı birkaç ay önce biten 5 katlı apartman, yanında başlatılan inşaatın temel kazısı nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Binanın ilk üç katında yaşayanların burada oturmaya devam etmesi dikkat çekti.

Kocaeli'de fabrika yangını meydana geldi!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde ( GOSB ) faaliyet gösteren fabrikanın depolama sahasında henüz belirlenmeyen neden ile yangın çıktı. Fabrikanın deposunda çıkan yangın hasara neden oldu.

Kocaeli'de yangın çıktı!

Bir tüpün sıkışması sonucu patlaması, diğer aerosol atıkların da yanmasına neden oldu, acil durum müdahale ekiplerinin başarılı müdahalesiyle yangın 12 dakikada söndürüldü, daha sonra Kocaeli itfaiyesi ile soğutma çalışmaları gerçekleştirildi.

Kocaeli'de belediye ekiplerince temizlenen evden bir kamyon atık çıkarıldı!

Gültepe Fatih Mahallesi Neşe Sokağı'nda 60 yaşındaki S.S'nin yalnız yaşadığı evinden kötü koku geldiği ihbarı üzerine İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017!

Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017 açıklanmadı. Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Yesil Yaşam ve Kentlerin Yeşil Enerjisi, Kocaeli Atakent İlimtepe’de tartışıldı!

Kocaeli Üniversitesi, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ve TÜPRAŞ’ın ortaklaşa düzenlediği Yeşil Yaşam ve Kentlerin Yeşil Enerjisi sempozyumu dün Kocaeli Atakent İlimtepe’de yapıldı

Kocaeli Gölcük'de 1.9 milyon TL'ye arsa satılacak!

Kocaeli Gölcük'de inşaat yapımına elverişli arsa 1 milyon 900 bin TL'ye satılacak. Satış, 18 Haziran Pazartesi günü 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, düğün salonu, lokanta, büro ve depo satıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesinin Tepecik ve Kemalpaşa mahalleleri ile Başiskele ilçesi Kullar mahallesindeki düğün salonu, lokanta, kafeterya, büro ve depoları satışa çıkardı. Satış, 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü yapılacak

Reysaş GYO, Kocaeli Çayırova depo inşaatı için yapı ruhsatını aldı!

Reysaş GYO, Kocaeli Çayırova'daki depo inşaatı yapı ruhsatını aldığını bildirdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: Kocaeli gibi bir şehirde kim yerleşip iş yapmak istemez ki

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kocaeli'ye yönelik, ''Türkiye'nin en büyük sanayi merkezi. Böyle bir şehre kim gelip yerleşmez ki- Böyle bir şehirde iş yapmak istemez açıkçası. Her bakımdan büyük bir çekiciliği var'' dedi

Kocaeli İzmit'te satılık dükkan, büro ve arsa! 3 milyon 400 bin TL'ye!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı İzmit Tepecik, Kemalpaşa ve Kullar'da toplam 14 bağımsız bölümü satışa çıkardı

Makyal İnşaat'ın Kocaeli Gebze'deki fabrikası 6 milyon TL'ye icradan satılık!

T.C. Gebze 3. İcra Müdürlüğü, Kocaeli ili Gebze ilçesi Sultanorhan mahallesinde bulunan ve Makyal İnşaat'a ait olduğu belirtilen fabrikayı 6 milyon 10 bin 202,66 TL'den satışa çıkardı. Satış, 08 Mayıs 2012 Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında gerçekleş

Akse Yaşam Konutları Kocaeli'nde 105 bin TL'ye! Hemen teslim!

Kocaeli Çayırova'da yükselen Akse Yaşam Konutları projesinde 2011 yılından bu yana yaşam devam ediyor. Projede ev fiyatları 105 bin liradan başlıyor

Kocaeli Defterdarlığı'ndan 42 konutlu satılık bina! 800 bin TL'ye!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Saraybahçe Körfez Mahallesi'nde 1534 metrekare yüzölçümündeki arsayı ve üzerindeki 48 bağımsız bölümü satışa çıkardı

Adese, Kocaeli'nin ardından Mersin'de de mağaza açacak!

Adese, 2012 hedefleri çerçevesinde büyümesini sürdürüyor. Ocak ayında İstanbul ve Kocaeli'de açtığı toplam 6 mağaza ile Türkiye'deki toplam lokasyon sayısını 146'ya çıkaran Adese, kısa bir süre önce Kocaeli Körfez'de bir şube açmaya hazırlandığını duyurmu

Kocaeli'ne 10 bin konut yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvacık Mahallesi'nde inşa edeceği 154 konutu satışa çıkardı...

Ford Otosan, Kocaeli Yeniköy'e yapacağı fabrikanın temelini attı!

Üç yılda 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlayan Ford Otosan, Kocaeli'de inşa edeceği Yeniköy hafif ticari araç fabrikasının temellerini attı

kocaeli haberleri Haberi

kocaeli haberleri


TMMOB’ye bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi taşınıyor. Oda Başkanı Tolga Ok tarafından yapılan yazılı açıklamada, odanın İzmit Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi TMMOB İşhanı Naci Girginsoy Sokak No: 15 adresindeki yerinden Körfez Mahallesi Yüce Rıfat Sokak No: 53 adresindeki yeni binaya taşınacağı bildirildi. 1998 yılından bu yana Ömerağa Mahallesi’ndeki binada faaliyet yürüten İnşaat Mühendisleri Odası, Körfez Mahallesi’ndeki 4 katlı, kendilerine ait binayı 2012’de tamamlamış ancak bir türlü buraya taşınamamıştı. 1900 üyesi olan Tolga Ok ve yönetimi, tek katlı mevcut binanın üyelere yetmediğini belirterek, yeni binalarına taşınma kararı aldı. İnşaat Mühendisleri Odası, 2 Şubat’tan itibaren Körfez Mahallesi’ndeki yeni binasında hizmet vermeye başlayacak. Yeni binanın açılışının ise ilerleyen aylarda yapılacağı öğrenildi.



Manşet...