20 / 04 / 2024

Kocaeli Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü

Kocaeli Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kaçak hafriyat dökümüne GPS denetimi!

İstanbul'da kentsel dönüşümle artan hafriyat dökümlerine denetim geliyor. Artık kamyoncular araçlara takılan GPS ile yasak yere moloz dökemeyecek.

Kocaeli Kent Konut İnşaat'ın denetim raporu mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir inşaat şirketinin Sayıştay denetim raporuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Düzce Belediyesi'nden hafriyat kamyonlarına sıkı denetim!

Düzce Belediyesi Zabıta müdürlüğü tarafından inşaat yapımı, yıkımı ve hafriyat alımı çalışmaları esnasında kurallara uymayan çevreye zarar veren ve çevre kirliliğine neden olan inşaat ilgilileri ve yetkilileri hakkında cezai işlem uygulanacak.

Kocaeli'de yeni hafriyat sahaları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından İzmit ve Kartepe İlçelerinde yeni hafriyat sahası açıldı.

Balıkesir heyeti Kocaeli projelerini yerinde inceledi!

Büyükşehir belediyeleri çalışmaları kendi belediyelerinde uygulayabilmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teknik geziler düzenliyor, bu kapsamda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığıekipleri, Hafriyat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Kocaeli'de kaçak hafriyat operasyonu!

Kocaeli'de ‘’Hafriyat Yönetim Bilgi Sistemi’’ ile entegre çalışan Hafriyat Araçları Uydu Takip Sistemi sayesinde 7/24 takip edilen hafriyat alanlarına kaçak olarak döküm yapmak isteyen kamyonlara baskın düzenleniyor.

Kocaeli Emlakçılar Odası kuruldu!

Kocaeli Emlakçılar Odası, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Denetim Kurulu üyesi Ahmet Pekin başkanlığında kuruldu.

Gebze’ye 800 bin metreküplük hafriyat alanı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Gebze’de yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahası açılacak.

Kocaeli'de işletmelere 744 TL idari hafriyat cezası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında, yönetmeliği ihlal ettiği belirlenen işletmelere 744 TL idari hafriyat cezası uygulandı.

Kocaeli'de kaçak hafriyat dökenlere 418 bin TL ceza!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nde hafriyat atıkları nedeniyle kişi ve kurumlara kesilen para cezaları onaylandı. Yasayı ihlal edenler hakkında ağustos ayında toplam 418.509 TL idari işlem uygulandı

Ankara'da hafriyat kamyonlarına sıkı denetim!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince İncek’te yapılan denetimlerde hafriyat kamyonu sahiplerine tebligat yapılarak, eksikliklerin giderilmesi için uyarıda bulunuldu.

Gebze ve Körfez’de yeni hafriyat alanları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Taşocakları Mevkii ve Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yeni hafriyat alanları açıldı...

Kocaeli Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü Haberi

Kocaeli Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Körfez ilçelerinde yeni hafriyat sahası, inşaat yıkıntı alanı ve depolama sahası açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı. Gebze Tavşanlı mahallesi Taşocakları mevkii ve Körfez Yavuz Sultan Selim mahallesinde olmak üzere iki yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahası açıldı. Karamürsel, Dereköy mahallesi, Gölcük, Halıdere mahallesi ve Dilovası, Çerkeşli mahallesi olmak üzere toplam üç alan için ise projeler tamamlanarak açılış hazırlıklarına başlandığı öğrenildi. Gebze Pelitli mahallesi Kirazpınar Mevki, İzmit Karaabdülbaki mahallesi, Başiskele Kullar Tepecik mahallesi ve İzmit Sepetçiler mahallesinde bulunan sahaların faaliyeti devam...