20 / 04 / 2024

Kocaeli hasta ve yakınları için konaklama merkezi

Kocaeli hasta ve yakınları için konaklama merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de tedavi gören hasta ve refakatçilerine kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıkladı! Bursa’da bulunan Kayapa-Yenişehir Fayı büyük İstanbul depremini tetikler mi?

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği çalışma doğrultusunda Bursa’da haritalarda yer almayan bir fay keşfedildiği açıklandı.

Haritalarda yer almayan aktif fay keşfedildi: 7.3'lük deprem üretebilir!

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından Bursa’daki aktif fay hatları üzerine yapılan çalışmada daha önce haritalarda yer almayan yeni bir fay keşfedildi. Söz konusu bu fayın, 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretebileceği  belirtiliyor. 

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

65 yaş maaşı, engelli aylığı, hasta ve evde bakım parasına zam müjdesi! Yeni rakamlar bir bir belli oldu!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli maaşı gibi sosyal destek ödemeleri her senenin Ocak ve Temmuz döneminde memur zam oranı ile yükseliyor. Peki yeni yılda kim kaç TL maaş alacak? İşte o son dakika rakamları...

Sınavsız mülakatsız hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yaşlı ve hasta bakım personeli alımı başladı. Çeşitli şehirler için yaşlı bakım personeli alımı gerçekleştirilecek. Yayımlanan ilanlarda başvuruya ilişkin detay ve şartlar da açıklandı. İşte detaylar...

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

O ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf 6 arsa satılıyor! Taksitle arsa almak isteyenler dikkat! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, Çayırova, Derince ve Başiskele ilçelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla kaç lira olacak? Maaşlar tek tek hesaplandı! Şimdi bakın!

2023 Ocak ayında asgari ücrete, memur ile emekli maaşlarına gelecek zam merakla beklenirken, memur maaş katsayısındaki yükselişle yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara verilen maaşların kaç TL olacağı da araştırılıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç lira olacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla ne kadar olacak? Kim kaç TL maaş alacak? 

Ocak 2023'te asgari ücrete, memur ile emekli maaşlarına yapılacak zam merakla beklenirken, memur maaş katsayısındaki artışla yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara verilen maaşların kaç lira olacağı da araştırılıyor. 2023'te 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç TL olacak?

Hesaplara 263 lira ve 190 lira yatmaya başladı! Online şekilde bu para yardımından yararlanabilirsiniz

SGK’dan yapılan açıklamaya göre; hasta bezleri bedelleri hasta ve hasta yakınlarının banka hesaplarına yapmaya başladı. Peki hasta bezi yardım paraları nasıl alınır? İşte detaylar…

Kocaeli hasta ve yakınları için konaklama merkezi Haberi

Kocaeli hasta ve yakınları için konaklama merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de tedavi gören hasta ve refakatçilerine kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi projesi kapsamında 365 gün 24 saat hasta ve refakatçilerine tedavi sürelerince merkezden ücretsiz yararlanma imkanı sunuluyor.


Kocaeli’de hastanelerde yatan hasta ve refakatçilerinin hastane koridorlarında kalarak mağduriyet yaşamamaları için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konaklama Merkezi misafirhane olarak hizmet veriyor. Konum olarak İzmit Körfezi’ne hakim çam ağaçları arasında oldukça havadar olan misafirhanenin manzarası ve bahçesi de, hasta ve refakatçilerine günün yorgunluğunu ve stresini unutturacak şekilde düzenlendi. 44 yatak kapasiteli misafirhanede üç öğün yemek, sürekli duş imkanı, hastaların ilaç takibi için hemşire hizmeti ile hasta ve refakatçilerine...