20 / 04 / 2024

Kocaeli imar toplantısı

Kocaeli imar toplantısı

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde ve köylerde gerçekleştirilen toplantılarda “İmar Barışı” düzenlemesi hakkında bilgilendirme yapılırken Başkan Karaosmanoğlu da bu konuda açıklamada yaptı. 

Kocaeli'de imar toplantısı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerin katılımıyla imar toplantısı gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir imar koordinasyon toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyeleri ile birlikte her ay gerçekleştirilen imar koordinasyon toplantısını, İzmit Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Kocaeli'de imar toplantısı Gebze'de yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştiren İmar ve Bayındırlık Komisyonu aldığı bir karar ile bu aydan itibaren her ay komisyon toplantılarından bir tanesini ilçe belediyelerinde yapmaya karar verdi.

Kocaeli'de imar toplantısı her ilçede yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu, her ay bir toplantısını farklı bir ilçede gerçekleştirecek. Zekeriya Özak, "Bu kararla yerindelik esasına uygun olarak ilçelerimizin imar sorunları ile ilgili tecrübe paylaşımları yapacağız." de

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün!

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Malatya Büyükşehir Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı dün yapılan II. Birleşimle sona erdi. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Dağyenice Mahallesi'ndeki vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Kestanelik Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Hendek Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Eskişehir Büyükşehir'den imar toplantısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 Şubat Salı saat 14.00 ve 6 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de imar toplantısı gerçekleştirecek.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Meclis toplantısının ilk oturumunda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kocaeli imar toplantısı Haberi

Kocaeli imar toplantısı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “İmar Barışı” ile ilgili bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor.  İlçe belediyeleri ile koordineli bir şekilde gerçekleşen bilgilendirme toplantıları köy meydanlarında ve ilçelerde gerçekleştirildi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre İmar Barışı ile kaçak yapı sorunun çözülmesi planlanıyor. Ruhsatsız yapılan, ruhsatına uygun olmayan yapılar, mülkiyetsiz yapılar, yapı kullanma izni olmayan yapılar, elektrik su ve doğalgaz bağlatamayan yapılar, hakkında para cezası ve yıkım kararı alınmış yapılar İmar Barışı’ndan faydalanabildiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “İmar Barışı’nı kapsayan 7143 sayılı kanunun 18 Mayıs 2018 tarihi ile yürürlüğe girmesiyle birlikte, mevzuata aykırı yapılara Yapı Kayıt Belgesi verilecek. Reform düzeyindeki bu düzenlemeyle vatandaşlar iskansız yapısına elektrik su doğalgaz bağlatabilecek" dedi.