26 / 04 / 2024

Kocaeli Karamürselde belediye binası hızla yükseliyor

Kocaeli Karamürselde belediye binası hızla yükseliyor

Büyükşehir’in Karamürsel’de inşa ettiği kent meydanı ve belediye binası hızla yükseliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Gebze Belediyesi 19 bin 500 metrekarelik arazi satacak!

Kocaeli İli Gebze Belediye Başkanlığı, Gebze Pelitli'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'un yanı başında konut imarlı arsalar satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Yeniköy ve Döngel Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Başiskele'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 25 adet 2+1, 3+1, 4+1 konut satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli ili Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Derince ilçesi, Sopalı Mahallesi'nde yer alan 25 adet konutu satıyor. Peki Kocaeli Derince'de yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat! 

Kocaeli ili Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Derbent, Aslanbey ve Sarımeşe Mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

O ilde 33 adet 2+1, 3+1, 4+1 konut ve 4 arsa satılıyor! Ev ve arsa alacaklar dikkat!

Kocaeli ili Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Derince ilçesinde yer alan 3 adet konut ile 4 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Dilovası Belediyesi 74.9 milyon TL'ye arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Dilovası Belediye Başkanlığı, Dilovası, Diliskelesi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 74 milyon 942 bin 730 TL olarak belirlendi.

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılıyor!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze-Darıca Metro Hattı'nın, Gebze ve Darıca arasında kalan bölümünün 2022 yılı sonunda, tamamının ise 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Kocaeli Karamürselde belediye binası hızla yükseliyor Haberi

Kocaeli Karamürselde belediye binası hızla yükseliyor

Projede belediye binası ve kent meydanı şekillenmeye başladı. A blok ara katı asansör kule betonunun döküldüğü projede, A blok alt zemin katı duvar imalatı, B blok ara katın duvar imalatı ve C blok 1. bodrum katın betonarme imalatları tamamlandı. Projede ayrıca A blok ve B blok 1. katın duvar imalatı, C blok alt zemin kat kolon-perde-tabliye imalatı, elektrik ve mekanik tesisat imalatları ve yalıtımı biten kısımlarda da dolgu işlemleri sürüyor.

Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak Karamürsel’e modern bir kent meydanı kazandırılıyor. Projede meydan olarak kullanılacak 5 bin metrekare açık alan yer alıyor. 2 bodrum zemin ve 2 kattan oluşacak yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek. Yapının zemin katında müftülük,...