25 / 04 / 2024

kocaeli Karşıyaka Kapalı Spor Salonu açıldımı

kocaeli Karşıyaka Kapalı Spor Salonu açıldımı

Başiskele’de gençlerin rahat bir ortamda spor yapabilmeleri, amatör sporun daha yaygınlaştırılması amacıyla yapım çalışmalarına bir süre önce başlanan kapalı spor salonları tamamlandı.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

İzmir Karşıyaka'da atık getirme tesisi inşa edildi!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Latife Hanım Mahallesi'nde 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi projesini hayata geçirdi. Toplam, bin 600 metrekarelik kapalı alana sahip tesiste; belediye ekiplerince toplanacak ve vatandaşların getireceği atıklar türlerine göre ayrıştırılacak.

Ankara Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri çalışmalarında son durum!

Yenimahalle Belediyesi’nin, Karşıyaka bölgesinde 3 ay önce temelini attığı kapalı pazar yeri ve sosyal tesisinde inşaat çalışmaları dört koldan devam ediyor. Komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Kocaeli Karşıyaka Sahili yeniden düzenleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karşıyaka sahilinin halkla buluşması için hemen çalışma başlatılması talimatı verdi. Karaosmanoğlu, bölgenin Başiskele’de yaşayanların beğeneceği bir alan olacağını söyledi.

Kocaeli Karşıyaka'da sahil projesi başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karşıyaka sahilinin halkla buluşması için çalışma başlatılması talimatı verdi.

Ankara Yenimahalle'de Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Yenimahalle Belediyesi, tamamlandığında 28 bin metrekare kapalı alan ile hizmet verecek olan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nin temelini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle attı.

Ankara Karşıyaka'da yeni pazar yerleri yapılacak!

Tüm kapalı pazar yerlerini sosyal alanlarına çeviren Yenimahalle, Karşıyaka için düğmeye bastı Karşıyaka'da mevcut pazar yerinin bulunduğu alanda Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje öncesi alanda pazar tezgâhları son kez kuruldu.

Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri için ilk kazma vuruluyor!

Kapalı pazar yerlerini sosyal donatı alanlarına çevirerek pazar anlayışına yeni bir boyut getiren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka için düğmeye bastı. Mevcut pazar yerinin bulunduğu alanda hayata geçecek proje öncesi pazar tezgahları son kez kuruldu.

Kocaeli Karşıyaka'daki iş merkezi İmam Hatip Ortaokulu oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka kalıcı konutlarında bulunun iş merkezinin İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülme çalışması tamamlandı. Her katında 637 metrekare alanı olan ortaokul toplam 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip.

Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan, amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Alsancak Stadı ve Karşıyaka Stadı'nın yıkımı tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Yıkılan Alsancak ve Karşıyaka statları havadan görüntülendi!

İZMİR’de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı’nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Kocaeli Karşıyaka Kapalı Spor Salonu inşaatı tamamlandı!

Başiskele’de gençlerin rahat bir ortamda spor yapabilmeleri, amatör sporun daha yaygınlaştırılması amacıyla yapım çalışmalarına bir süre önce başlanan kapalı spor salonları tamamlandı.

kocaeli Karşıyaka Kapalı Spor Salonu açıldımı Haberi

kocaeli Karşıyaka Kapalı Spor Salonu açıldımı

Başiskele’de gençlerin rahat bir ortamda spor yapabilmeleri, amatör sporun daha yaygınlaştırılması amacıyla yapım çalışmalarına bir süre önce başlanan kapalı spor salonları tamamlandı.

Başiskele Belediyesi gençlere spor yapabilecekleri yeni mekanlar kazandırmak için mahallelerde çalışmalar devam ediyor. Sağlıklı yaşam için parkların içerisine futbol, basketbol ve voleybol sahaları yapan Başiskele Belediyesi, Karşıyaka mahallesinde bin kişilik kapalı spor salonu inşaatı devam ediyor. Başikele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz spor salonunu yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Ayaz, spor salonlarının yaygınlaşmasıyla Başiskele’de sportif faaliyetler artıyor ve böylece birçok müsabakanın da yapılmasını hedeflediklerini dile...