25 / 04 / 2024

Kocaeli Kavaklı yeniden inşa

Kocaeli Kavaklı yeniden inşa

Kocaeli Kavaklı Mahallesi’nin Muhtar Adayı olan Murat Demirci, seçim çalışmaları kapsamında mahallesini karış karış gezmeye devam ediyor. Demirci, 1999 depremi öncesindeki Kavaklı’yı yeniden inşa edeceğini söyledi.

Kocaeli Cedit Mahallesi'nin yapı stoku yenileniyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen "yerinde" kentsel dönüşüm planlamasıyla 1105 hak sahibinin konutları yeniden inşa ediliyor. 494 konutun tahliyesi tamamlandıktan sonra konutlar için yıkım çalışmaları başladı.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm ihalesine bir erteleme daha!

Kocaeli'de yılan hikayesine dönen Cedit kentsel dönüşüm ihalesi yeniden ertelendi. 6 Eylül'de yapılması planlanan ihale 14 Eylül'e ertelendi. 

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 işyerini ihaleye çıkaracak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 iş yerini ihaleye çıkarıyor.Daha önce yapılan ihalelerde kiralanamayan 10 adet iş yeri için yeniden ihale düzenlenecek. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek. 

Kocaeli'deki Rıza Bey Konağı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Rıza Bey Konağı'nı aslına uygun olarak yeniden inşa ediyor.

Kocaeli Kavaklı yeniden inşa edilecek!

Kocaeli Kavaklı Mahallesi’nin Muhtar Adayı olan Murat Demirci, seçim çalışmaları kapsamında mahallesini karış karış gezmeye devam ediyor. Demirci, 1999 depremi öncesindeki Kavaklı’yı yeniden inşa edeceğini söyledi.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri yeniden hayat buluyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Evleri'ni restore ediyor.

Kocaeli'deki 125 yıllık konak yeniden inşa ediliyor!

Kocaeli’nin Derince ilçesinde 1892 yılında inşa edilen ve Marmara Depremi sonrası yıkılan Beş Divanlı Rıza Bey Konağı, yeniden ayağa kaldırılıyor.

Kocaeli'deki Beş Divanlı Rıza Bey Konağı yeniden inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nı yeniden inşa ediyor.

Kocaeli Demirciler Konağı yeniden inşa ediliyor!

Kocaeli Dilovası Demirciler Mahallesi’nde yer alan tarihi konak aslına uygun olarak yeniden inşa ediliyor.

Kocaeli Beş Divanlı Rıza Bey Konağı yeniden yükselecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Divanlı Rıza Bey Konağı'nı restore edecek.

Kocaeli Kuruçeşme Tren İstasyonu yeniden hizmete girecek mi?

Kocaeli Kuruçeşme Banliyö Tren İstasyonu'nun yeniden hizmete girmesi talebi meclis gündemine taşındı..

Kocaeli Demirciler Konağı’nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası Demirciler Mahallesi’ndeki tarihi konağı yeniden inşa ediyor.

Kocaeli Kavaklı yeniden inşa Haberi

Kocaeli Kavaklı yeniden inşa

Kocaeli Gölcük Kavaklı Mahallesi’nin en genç Muhtar Adayı olan Murat Demirci seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri ziyaret ediyor. 

Gölcük Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Murat Demirci her fırsatta mahalle sakinleri ile bir araya gelerek muhtar olması halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi vererek, mahalle sakinlerinden destek istedi.

Gölcük’ün göz bebeği olduğunu ve muhtar olması halinde Kavaklı Sahili’ni 1999 depremi öncesindeki gibi yine Gölcük’ün göz bebeği olacağını söyleyen Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci, “ Yıllarca yaşadığım mahalleme en iyi hizmeti sunabilmek için aday oldum ve özlenen Kavaklı’yı yeniden inşa etmek için mahalle sakinlerinden yetki istiyorum. Kavaklı Mahallesi’nde şimdiye kadar gözlemlediğim sorunların başında sokak köpekleri ve yetersiz olan aydınlatmalar var. Bu sıkıntıları muhtar olmam halinde belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde en...