26 / 04 / 2024

Kocaeli kent çalışmaları

Kocaeli kent çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Özgürlük Caddesi’ni yeniliyor.

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Kocaeli'deki dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesinden gelen heyet, Kocaeli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Kocaeli kent çalışmaları Haberi

Kocaeli kent çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Özgürlük Caddesi’ni yeniliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova’da önemli caddelerden biri olan Özgürlük Caddesi’ni yeniliyor. Şekerpınar’da yer alan cadde TEM bağlantı yoluna OSB’lerden gelen araçların ulaşım sağladığı bir cadde özelliği taşıyor. Bin 658 metre uzunluğundaki cadde 2 çarpı 2 duble yol olacak. Büyükşehir Belediyesi, Şekerpınar TEM bağlantı yolundan ilçenin kuzeyi ve İstanbul’a ulaşım sağlamada önemli bir güzergah olan Özgürlük Caddesi’ndeki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda caddenin 950 metrelik bölümüne asfalt yapıldı. Geriye kalan kısımda kavşak ve kolları ile anayolun çoğunluğundaki asfalt çalışması tamamlandı.


Caddenin kaldırımları baskı beton şeklinde yapılıyor. 30 metre genişliğinde yapılan cadde aydınlatma direkleriyle ışıklandırılacak. Yola 10 santimetre bitümlü temel malzeme, 9 santimetre binder, 6 santimetre aşınma asfaltı serilecek. Bugüne kadar proje kapsamında 24 bin...