27 / 04 / 2024

kocaeli kent projeleri

kocaeli kent projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Sahili’nde balıkçılar için yaptığı yeni balık satış yerinin çalışmaları hızla sürüyor.

Kocaeli Mehmetağa Mahallesi semt meydanına kavuşuyor!

Başiskele Mehmetağa Mahallesi’nin açık alan ve otopark ihtiyacını karşılayacak semt meydanının son düzenlemeleri yapılıyor.

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Kocaeli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Özgürlük Caddesi’ni yeniliyor.

İsmail Baran, Kocaeli'deki projeleri inceledi!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlıtepe’de bulunan Ömer Halisdemir Parkı’nı gezdi, park içerisinde devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.

Edirne'de kent projeleri üzerinde çalışılıyor!

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) Başkanı Orkun Akman, kulüp olarak Edirne'nin tanıtımı, doğanın korunması ve farkındalık yaratma amacıyla 13 yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Antalya ATKOM binasının inşaatı tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Antalya Akıllı Kent Projeleri”nden bahsetti.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

Akhisar'da kent projeleri devam ediyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’da hayata geçirdiği projeler ile ilçenin kaderini değiştirdi. Başkan Ergün, “Daha yaşanılabilir bir Akhisar için yaptığımız ve planladığımız projelerle ilçemize de imzamızı atmış durumdayız” dedi.

kocaeli kent projeleri Haberi

kocaeli kent projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Halkevi’nde faaliyet gösteren balık satıcıları için sahil bölgesinde yeni satış alanı oluşturuyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre balık sezonunun başlamasına haftalar kala vatandaşlar ve satıcılar heyecanla taze balıkların yolunu gözlerken Büyükşehir Belediyesi de yeni balık satış yerinin sezona yetişmesi için hummalı bir çalışma sürdürüyor. 

Yeni satış yerinin ferah ortamında balık alışverişi daha rahat bir şekilde gerçekleştirilecek. Eylül ayıyla birlikte satıcılar bol bir sezon beklerken vatandaşlarda ucuza balık yemeyi ümit ediyorlar.

Yeni balık satış yeri inşası bittiğinde Halkevi’nde faaliyet gösteren balıkçılar buraya taşınacak. Sahil Otoparkı, balıkçı lokantalarının karşısında inşa edilen yeni satış yeri geniş ve ferah yapısıyla hizmet...