26 / 04 / 2024

Kocaeli kesinti 9 nisan son durum

Kocaeli kesinti 9 nisan son durum

Türkiye genelinde geçen hafta yaşanan ve sanayi kuruluşlarında üretimi durduran elektrik kesintisinin ardından dün Kocaeli’nin bazı bölgelerinde yine TEİAŞ kaynaklı olduğu belirtilen elektrik kesintileri meydana geldi.

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Kocaeli Derince'de 5 konut, 2 büro ve 9 arsa satılıyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Kocaeli Derince Belediyesi, Kocaeli ili, Derince ilçesinde yer alan 5 konut, 2 büro ve 9 arsa olmak üzere 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

Kocaeli'de 31.9 milyon TL'ye satılık 10 iş yeri!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli'de yer alan 10 adet iş yerini 31 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli Çayırova'da 26.9 milyon TL'ye icradan satılık depo!

T.C. Gebze 2. Satış Memurluğu, Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şekerpınar Mahallesi'nde yer alan depoyu 26 milyon 904 bin 798 TL'ye satıyor...

Kocaeli'de 9.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Gebze ve Kartepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 9 milyon 145 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu 9.5 milyon TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde bulunan 3 bin 196 metrekarelik depolama alanı 9 milyon 500 bin TL'ye kiraya verildi.

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

Kocaeli'de 9 millet bahçesi inşa ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kocaeli'de "Millet Bahçelerimiz Fidanlarıyla Buluşuyor" etkinliğine katıldı. Kurum kentte 9 millet bahçesi inşa edildiğini dile getirdi. 

Kocaeli'de 225 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve liman kenti Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 5,9 milyar TL'ye ulaşan 225 yatırım için teşvik belgesi düzenlendi.

Kocaeli’de 14 bin 805 konut satışta!

İnşaat sektörünün parlayan yükselişi Kocaeli’de 14 bin 805 adet konut satılık. Bu konutların 4 bin 520 tanesi direkt sahibinden. 9 bin 365 tanesi emlak ofisinden, 767'si inşaat firmasından ve 55 tanesi de bankadan satılıyor. 

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

Kocaeli kesinti 9 nisan son durum Haberi

Kocaeli kesinti 9 nisan son durum

Türkiye genelinde geçen hafta yaşanan ve sanayi kuruluşlarında üretimi durduran elektrik kesintisinin ardından dün Kocaeli’nin bazı bölgelerinde yine TEİAŞ kaynaklı olduğu belirtilen elektrik kesintileri meydana geldi. Vezirçiftliği ve Kullar Bölgesinde 60 civarında fabrikada 3 saatlik kesinti nedeniyle üretim durdu.


Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu yaptığı açıklamada, enerji kesintilerinin büyük sorun olmaya başladığını, sık sık meydana gelen kesintilerin üretim kaybına ve maddi zararlara yol açtığını söyledi. Zeytinoğlu şöyle dedi:

"Kocaeli Türkiye’nin en gelişmiş ikinci büyük sanayi kentidir. İlimizdeki sanayinin, üretimi engelleyici faktörlere tahammülü yoktur. Enerji, sanayicilerimizin üretimi doğrudan etkileyen önemli bir girdidir. Son zamanlarda elektrik kesintileri ile ilgili üyelerimizden gelen şikayetler çoğalmış ve Oda olarak bizi harekete geçirmek durumunda bırakmıştır.



TEİAŞ GENEL MÜDÜRÜ: BANA DA HABER VERMEDEN...

Konuyla ilgili olarak, SEDAŞ ile yapılan...