24 / 04 / 2024

Kocaeli kesinti son durum

Kocaeli kesinti son durum

Türkiye genelinde geçen hafta yaşanan ve sanayi kuruluşlarında üretimi durduran elektrik kesintisinin ardından dün Kocaeli’nin bazı bölgelerinde yine TEİAŞ kaynaklı olduğu belirtilen elektrik kesintileri meydana geldi.

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Körfez'e tam 564 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli projesinin ihalesini 29 Eylül'de gerçekleştirecek. Körfez projesinde 564 konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika! 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçede inşa edilecek olan 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte Kocaeli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 496 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kocaeli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Proje kapsamında tek bir ilçede tam 496 konut inşa edilecek.

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! 1.000'in üzerinde yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika değişikliği!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesinin ihale tarihini değiştirdi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında son durum!

Özgür Kocaeli Gazetesi köşe yazarı Cemalettin Öztürk, bugünkü yazısında ''Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında gelinen son durumu'' kaleme aldı. İşte o yazı...

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatını sürdürüyor.

Kocaeli’de her eve otopark uygulaması başladı!

Türkiye genelinde uygulanan bir konuta bir otopark zorunluluğu kapsamında Kocaeli’de son 2 yılda inşaatı başlayan binalarda 60 bin araçlık otopark yapıldı.

Kocaeli kesinti son durum Haberi

Kocaeli kesinti son durum

Türkiye genelinde geçen hafta yaşanan ve sanayi kuruluşlarında üretimi durduran elektrik kesintisinin ardından dün Kocaeli’nin bazı bölgelerinde yine TEİAŞ kaynaklı olduğu belirtilen elektrik kesintileri meydana geldi. Vezirçiftliği ve Kullar Bölgesinde 60 civarında fabrikada 3 saatlik kesinti nedeniyle üretim durdu.


Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu yaptığı açıklamada, enerji kesintilerinin büyük sorun olmaya başladığını, sık sık meydana gelen kesintilerin üretim kaybına ve maddi zararlara yol açtığını söyledi. Zeytinoğlu şöyle dedi:

"Kocaeli Türkiye’nin en gelişmiş ikinci büyük sanayi kentidir. İlimizdeki sanayinin, üretimi engelleyici faktörlere tahammülü yoktur. Enerji, sanayicilerimizin üretimi doğrudan etkileyen önemli bir girdidir. Son zamanlarda elektrik kesintileri ile ilgili üyelerimizden gelen şikayetler çoğalmış ve Oda olarak bizi harekete geçirmek durumunda bırakmıştır.



TEİAŞ GENEL MÜDÜRÜ: BANA DA HABER VERMEDEN...

Konuyla ilgili olarak, SEDAŞ ile yapılan...