23 / 04 / 2024

Kocaeli konaklama merkezi

Kocaeli konaklama merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi projesi hizmete açıldı

Kocaeli’de hasta ve yakınları için konaklama merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de tedavi gören hasta ve refakatçilerine kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

İzmir'deki geçici barınma merkezi depremzedeleri ağırlamaya başladı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde evleri zarar görenler için hazırlanan 493 konteynerlik geçici konaklama merkezi, afetzedeleri ağırlamaya başladı.

İzmir'deki geçici konaklama merkezi ilk depremzedeleri yarın ağırlayacak!

İzmir'de 30 Ekim'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde evleri zarar görenler için hazırlanan 493 konteynerlik geçici konaklama merkezi, yarından itibaren depremzedeleri ağırlayacak. 

Gebze’de yeni barınma ve konaklama merkezi kuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından Gebze’de kurulan barınma ve konaklama merkezi hizmet vermeye başladı.

İzmir'de depremzedeler için yapılan geçici konaklama merkezinde sona gelindi!

AFAD, İzmir'de hayata geçirilen 493 konteyner kapasiteli geçici konaklama merkezi kurulumunda son aşamaya gelindiğini belirtti.

Yedikuyular Kayak Merkezi'ndeki konaklama tesislerinin inşaatı tam gaz!

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde inşaatı devam eden bedesten ile konaklama tesislerinde incelemeler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bu yıl misafirlerimize konaklama imkanı da sunacağız. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.” dedi.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Şehirdeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Kocaeli konaklama merkezi Haberi

Kocaeli konaklama merkezi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi projesi kapsamında 365 gün 24 saat hasta ve refakatçilerine tedavi sürelerince merkezden ücretsiz yararlanma imkanı sunuluyor.


Kocaeli’de hastanelerde yatan hasta ve refakatçilerinin hastane koridorlarında kalarak mağduriyet yaşamamaları için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konaklama Merkezi misafirhane olarak hizmet veriyor. Konum olarak İzmit Körfezi’ne hakim çam ağaçları arasında oldukça havadar olan misafirhanenin manzarası ve bahçesi de, hasta ve refakatçilerine günün yorgunluğunu ve stresini unutturacak şekilde düzenlendi. 44 yatak kapasiteli misafirhanede üç öğün yemek, sürekli duş imkanı, hastaların ilaç takibi için hemşire hizmeti ile hasta ve refakatçilerine evlerinin huzurunu aratmayacak bir mekan sunuluyor.


HASTA VE REFAKATÇİLERE EV KONFORU

Merkezde kalan misafirlerden oldukça olumlu tepkiler...